reklama

Kwiecień 2011

MORGAINE zyje :)
u nas ok maly nawet grzeczny choc nie zawsze po szczepieniu bylo marudzenie i wymioty ale juz ok. duzo czasu spedzamy na dworze wiec z tego cisza w pokoju w ktorym komp jest po prostu sauna. Mamy juz 7,400 zywej wagi i ubranka 74-80
Pozdrawiam

reklama
Wiecie co ja też zauważyłam że jak zjem więcej słodkiego w ciągu dnia to mi się Julek więcej pręży, także to chyba o ten cukier chodzi!!
Mitaginka a więcej słodyczy nie jadłaś?

jankesowa to jakiś wielkolud Ci rośnie :tak:

Hej dziewczyny!!!

Czy wszystkie macie skierowania na morfologię z dzieciaczkami???My byliśmy w czwartek,wczoraj wyniki i co...???Wyszło na to,że mały ma nadpłytkowość=trombocytoza.Któraś z Was już o tym pisała,help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak się naczytałam w necie,to tragedia.A do pediatry dopiero 27!!!
A tak to ok.,może lekka anemia,ale to potwierdzi lekarz.

mamausia dorusia niestety nie spotkałam się z tym...tzn na szczęście...

jankesowa twój Gracjanek pięknie roście. Jak będę u teściów to musimy się koniecznie spotkać.

Morigan ja bym z przyjemnością przyjechała niestety nie mam samochodu do swojej dyspozycji:(

mitaginko ja uważam że te huśtawki są dla starszych już siedzących dzieci. Moja stoi i jak na razie tylko Kacper korzysta z niej jako bujanego fotelika. No chyba że taka jak Nela wrzuciła. Dla naszych maluszków to na razie tylko Bujaczki i to na krótko wkładane.

Dziewczyny jak jest z waszymi bąblami, chcą leżyc na brzuchu i główkę podnosic?

Mój zrobił się leniwy, jak go kłądę na brzuch, to bierze piąstkę do buzi i jest zadowolony :-)

Macie jakieś sposoby na zachęcanie do leżenia na brzuszku i podnoszenie główki?

reklama
Cucumber, a Ty dajesz Gabrysi jakieś kropelki?
Dostaje Sab simplex przed karmieniem. W szpitalu nie dostawała i było to samo. Ale wolę dawać.

Mitaginka
FISHER PRICE HUSTAWKA PRZYTULNY KRÓLICZEK K Rubika (1653269348) - Aukcje internetowe Allegro
Moja husiawka jest taka jak link powyzej.Kupilam ja taniej ,bo sprowadzalam ,ale naprawde polecam. Dodatkowy plus : jest podlaczana do pradu. Teraz bede polowac na jakis bujaczek.

Cokolwiek ja boli i nie mam sily jej nosic to laduje ja do kroliczka i jest cala happy.
Właśnie, ważne jest, że może być na prąd. Bo z bateriami podobno tak jest, że szybko się kończą i dużo kosztują.

Dziewczyny jak jest z waszymi bąblami, chcą leżyc na brzuchu i główkę podnosic?

Mój zrobił się leniwy, jak go kłądę na brzuch, to bierze piąstkę do buzi i jest zadowolony :-)

Macie jakieś sposoby na zachęcanie do leżenia na brzuszku i podnoszenie główki?
Można pokazać jakąś grzechotkę, żeby zainteresować dziecko i wtedy podniesie główkę :) Albo coś do malucha mówić siedząc albo leżąc na wprost.

A moja znowu w huśtawce. Coś jej teraz wyjątkowo podpasowała. Zjadła mi mało mleka i nie wiem co robić. Pójdę na dwór to zaraz będzie płakać głodna. Wczoraj mi zasnęła w porze spaceru i wyszłam z nią na balkon i tak ponad godzinę siedziałyśmy. Może dzisiaj też tak zrobię. Akurat jest jeszcze cień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry