Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pandora w fielmanie są też okulary przeciwsłoneczne z filtrem 400 w tamtym roku płaciłam za nie 25 zł
no ktoś będzie musiał doradzić Morgi
ona taka niezdecydowna
Mamy juz 7,400 zywej wagi i ubranka 74-80
Pozdrawiam

Dostaje Sab simplex przed karmieniem. W szpitalu nie dostawała i było to samo. Ale wolę dawać.Cucumber, a Ty dajesz Gabrysi jakieś kropelki?
Właśnie, ważne jest, że może być na prąd. Bo z bateriami podobno tak jest, że szybko się kończą i dużo kosztują.Mitaginka
FISHER PRICE HUSTAWKA PRZYTULNY KRÓLICZEK K Rubika (1653269348) - Aukcje internetowe Allegro
Moja husiawka jest taka jak link powyzej.Kupilam ja taniej ,bo sprowadzalam ,ale naprawde polecam. Dodatkowy plus : jest podlaczana do pradu. Teraz bede polowac na jakis bujaczek.
Cokolwiek ja boli i nie mam sily jej nosic to laduje ja do kroliczka i jest cala happy.
Można pokazać jakąś grzechotkę, żeby zainteresować dziecko i wtedy podniesie główkęDziewczyny jak jest z waszymi bąblami, chcą leżyc na brzuchu i główkę podnosic?
Mój zrobił się leniwy, jak go kłądę na brzuch, to bierze piąstkę do buzi i jest zadowolony :-)
Macie jakieś sposoby na zachęcanie do leżenia na brzuszku i podnoszenie główki?