Marma, to cudownie :-) :-) :-) ale masz cudny dzionek!!! buziak wielki dla kochanej mamy i jej fantastycznych synkow :-)
Morgaine jak zwykle na zakupy

czad, kocham cie
Petinka, no wlasnie, on moim zdaniem ewidentnie mial wczoraj kolke, bo wlasciwie wyl dopoki nie zasnal (z wyczerpania padl mi na rekach ok 20.30), spal do 1 w nocy, obudzil sie na jedzenie i DOPIERO wtedy o tej 1 zrobil mega wielka kupe i popierdzial obficie. bidulek. a odkad mu nie daje SS to sie zrobil bardzo rozdrazniony, taki bojazliwy, kto "obcy" (moje starszaki, D, mama, ciocia) sie nad nim pochyli, wezmie na rece - od razu syrena, wyje tak jakby sie bal wlasnie, albo jakby cos go bolalo. uspokaja sie tylko u mnie na rekach, tylko do mnie sie smieje, ale tez nieraz nie jestem w stanie go uspokoic, ani nawet moj cycek! az mi zal kurczaczka i chyba znowu wlacze SS...
jankesowa, szok ;-) moj co prawda w 62 juz "chodzi", ale np teraz ma pajac na 56 jeszcze

dobre!
Miki, moj np nie lezy prawie wcale na brzuszku - jak tylko go poloze zaraz sie przewraca na plecy. codziennie kilka razy go ukladam na brzuchu, on sie przewraca po 10 sek., ja znowu na brzuch, ten znowu na plecy i tak w kolo macieju, az mi sie odechce.
a mi sie nie podobaja moje zaslony :-( nie pasuja. no nic, za 2 tygodnie spadam stad, wroce we wrzesniu i zrobie nowe