reklama

Kwiecień 2011

reklama
mitaginka - nie bardzo właśnie, teraz taki sezon, że dużo osób leży chorych w domu, więc raczej nadgodziny a nie wcześniejsze wyjście. Ale dzisiaj postanowiła, nie zostaję ani chwili dłużej (taką mam nadzieję bynajmniej). Poza tym ja nie z tych, które długo leżeć mogą ;-).

a to zapraszam, tylko uprzedź mnie wcześniej, to chociaż głowę umyję, lekki make up, no i przebiorę się z pidżamy w normalne ubranie, bo na co dzień, to nawet się nie przebieram, a jak ma przyjść jakiś przystojniak, to się zmuszę :)))

jola-spoznione urodzinkowe zyczenia dla Olusia.
powyginalam sie przy tej choince i mnie cos znowu boli, ale z boku moze miesnie??

Bardzo dziekuje w imieniu syncia:)

ja dzisiaj umieram, obręcz bólowa :-(. Krzyż i podbrzusze. Brzuch twardy jak kamień. Siedzę w pracy i stękam z bólu. Odebrałam tez dzisiaj wyniki. Glukoza po teście obciążeniowym 76,5, to chyba mało, prawda? I chyba jeszcze anemia się przypałętała, ehhh. Żeby tak już chociaż wiosna przyszła...

Może warto wziac wolne i polezec...

A ja chialabym sie ponudzic, z Olusiem bylo inaczej, duuużżżooo odpoczywalam i nudzilam a teraz ciagle w biegu i bedzie jeszcze lepiej...:):) no ale za jakies dwa lata moze odpoczne:D:D

mitaginka - nie bardzo właśnie, teraz taki sezon, że dużo osób leży chorych w domu, więc raczej nadgodziny a nie wcześniejsze wyjście. Ale dzisiaj postanowiła, nie zostaję ani chwili dłużej (taką mam nadzieję bynajmniej). Poza tym ja nie z tych, które długo leżeć mogą ;-).

jak Cię boli to tego nie bagatelizuj
ciało wysyła sygnały, że potrzebuje odpoczynku, zwolnienia

nati to następnym razem nie wychodź, to też skorzystasz ;)

oj nie nie to tak z zaskoczenia zresztą wystarczy jak ja się wystroję:-) a poza tym mi tam pidżamy nie obce bo ja ostatnio też tylko je noszę:-)
nati bo wiesz głodnemu chleb na myśli;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry