• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam Was kobietki po dłuższej przerwie :))
15-tego miałam wizytę i z dzidzią wszystko OK :-) a co najlepsze zapomniałam się zapytać o płeć hahahaha :-D
w sumie miałam usg ale bardzo szybkie więc i tak pewnie dr. nie dojrzała nic miedzy nogami ^^ następne podejście 11.12 mam nadzieje, że dowiem się w końcu bo to byłby idealny prezent urodzinowy:tak:

Dziś mija tydzień jak mi wywaliło brzuszek i w końcu czuje się jak ciężarna :-D:-D a WCZORAJ dzidziolek zaserwował nam przed snem pierwszą serie odczuwalnych na zewnątrz kopniaków ;-) ale super uczucie ojj :) Ale jestem szczęśliwa *,*

Miłego wieczoruu :)

reklama
Ja tak poczytałam troszkę i mi się wszystko pomieszało ale co do tematów ogólnych to: nie wyobrażam sobie dać dziecku smoczek, który upadł mi na ziemię na dworze..to tak jak ja bym wzięła lizaka do buzi, który upadł. Ale sama nie byłam chowana super sterylnie i mogłam grzebać w ziemi,siedzieć w piaskownicy a na dodatek mam psa w domu więc nie będę zabraniała się ubrudzić :-p
A tą perfekcyjną panią domu muszę sobie obejrzeć dziś z ciekawości!
ankzoc, Iśku zdrowia dla dzieciaczków! :tak:
Nef Mój piesek nie był za szczeniaka na dworze ale ktoś wdepnął w G i przyniósł je na bucie..piesek powąchał i też parwowiroza no i zdechł :-(
Dotkas cieszę się,że do nas wróciłaś ..życzę powrotu do formy ;-)

No i witam nową kwietniówkę!

A mnie boli biodro lewe i leżę sobie teraz i już lepiej ale aż ciężko mi było rajstopy zdjąć:-D

czesc dziewczyny ja sie melduję :) dzięki wielkie za słowa powiem szczerze jak tyle czasu zwierzaczek był z nami to przykro bardzo bez niej :(
a widziałam temat sterylności u nas nigdy tak nie było i jestemprzeciwna, dzieki temu niko był w sumie 3 razy chory raz trzydniówka i teraz zapalenie oskrzeli i wirusówka i to wszystko więc dużej krzywdy mu nie robię. A po za tym uważam że brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :)

Hej laseczki ,

Pamietacie mnie?Mam nadzieje ze stałe bywalczenie tak:-)Udzielam sie na Grudniówkach 2011 ..cały czas was podczytuje ale naprawde brak mi czasu:-(M pracuje na 2 zmiany dzien i w nocy, młody maruda ach szkoda gadac.Bede napewno czesciej sie udzielac:)

Witam nową Mamusie:)

Dotkass- u mnie tez na osiedlu panuje wirus jelitowy:angry:

Ja myje podlogi raz w tygodniu i straczy hihihi:)

aaa19- nie nie pracuje nie mam z kim młodego zostawic ,M pracuje na dwie zmiany ..dzien i noc a ja caly dzien z malym ,ale marze by pojsc do pracy heh nie wiem kiedy to nastapi:-D

Ogólnie dziewczyny mam duzy problem z zebem 2 tyg temu wpadla mi plomba...az mi głupio sie przyznac ale mam z 11 dziur:zawstydzona/y::-(W ciazy bralam zelazo w syropie( i jeszcze dodatkowo osłabiło szkliwo)...Panicznie boje sie dentysty a od wczoraj tak mnie napiedziela 4 ze nie wyrabiam Apap juz nie pomaga.Mozna stosowac znieczulenie w ciazy????

Phelania Racja , racja, źle przeczytałam :zawstydzona/y: Co do dentysty to myślę,że powinien wiedzieć ale zadzwoń do swojego lekarza i się zapytaj. Mi też by się przydało pójść na przegląd bo dawno nie byłam ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry