Kasiia93
Zaciekawiona BB
Witam Was kobietki po dłuższej przerwie
)
15-tego miałam wizytę i z dzidzią wszystko OK :-) a co najlepsze zapomniałam się zapytać o płeć hahahaha
w sumie miałam usg ale bardzo szybkie więc i tak pewnie dr. nie dojrzała nic miedzy nogami ^^ następne podejście 11.12 mam nadzieje, że dowiem się w końcu bo to byłby idealny prezent urodzinowy
Dziś mija tydzień jak mi wywaliło brzuszek i w końcu czuje się jak ciężarna
a WCZORAJ dzidziolek zaserwował nam przed snem pierwszą serie odczuwalnych na zewnątrz kopniaków ;-) ale super uczucie ojj
Ale jestem szczęśliwa *,*
Miłego wieczoruu
15-tego miałam wizytę i z dzidzią wszystko OK :-) a co najlepsze zapomniałam się zapytać o płeć hahahaha

w sumie miałam usg ale bardzo szybkie więc i tak pewnie dr. nie dojrzała nic miedzy nogami ^^ następne podejście 11.12 mam nadzieje, że dowiem się w końcu bo to byłby idealny prezent urodzinowy

Dziś mija tydzień jak mi wywaliło brzuszek i w końcu czuje się jak ciężarna

a WCZORAJ dzidziolek zaserwował nam przed snem pierwszą serie odczuwalnych na zewnątrz kopniaków ;-) ale super uczucie ojj Miłego wieczoruu

:-(W ciazy bralam zelazo w syropie( i jeszcze dodatkowo osłabiło szkliwo)...Panicznie boje sie dentysty a od wczoraj tak mnie napiedziela 4 ze nie wyrabiam Apap juz nie pomaga.Mozna stosowac znieczulenie w ciazy????