reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
white_orchid - widzisz kochana to winowajcą mogą być tabletki, ale powiem ci, że ja z rana czuję się świetnie, wpadam do pracy jem śniadanie, a im później gdzieś tak ok 15 zaczynają mnie trochę dopadać mdłości, jeszcze zdarza mi się zaliczyć wieczorne wymioty a o godz 20 śpię jak dziecko

klaudia011 -powodzenia

cześć dziewczyny...
tak czytam o tym że podejrzewacie że macie mdłości po luteinie... i sama zaczynam sie zastanawiać...
u mnie mdłości są prawie codziennie ale wymiotuję co jakieś 4-5 dni luteinę przyjmuję dopochwowo... bralam 2x2 a teraz 2x1 od kilku dni... bo ja się raczej obawialam że ona mi podrażnia narządy rodne i dlatego tak piecze od czasu do czasu to lekarz kazal ją zmniejszyc i podmywać się tantum rosa... mam nadzieję że pomoże... albo że chociaż wytrzymam do wizyty w poniedziałek:)

Witam
Dziewczyny udanych wizyt, trzymam kciuki :-)

Jeżeli chodzi o te spiecie na forum, ja czytając posty i te ciepłe i przykre o poronieniach, czy problemach nie obrażam się, czytam i raz sie smieje, raz współczuje, po to nauczylismy się komunikować żeby dzielic się radościami i smutkami... dla mnie możecie pisac co żywnie sie podoba...

Uwielbiam was wszystkie własnie za to, że jesteście indywidualne...

Ja wczoraj poklóciłam się z mężem, bylo mi bardzo przykro... ale z samego rana dostałam esa od niego... kocham cię misiu i chcę zgody :-D i wszystko mi przeszło :-D

a i jeszcze dobre wiesci, będę objeta w pracy ubezpieczeniem chorobowym:tak:

Dotkass - przyznaję się że ja czytam was wieczorem do poduszki, więc tylko w komórce i nie odpisuję, bo stworzenie jakiegoś konkretnego postu zajęłoby mi wieczność :-) . Nie udzielam się popołudniami a jest to wynikiem mojego kiepskiego samopoczucia... wiesz chyba robi się to coraz bardziej uciążliwe wstawanie o 5.30, przygotowania, praca do 15 pózniej zajmowanie się domem, dzieckiem... czuję, że mam coraz mniej energii!
Co do twoich postów, to wiem wiem dzielnie stoisz na straży naszego forum i łagodzisz sytuację, ja na mamach majowych też pełniłam tą funkcję także wiem co to znaczy... musisz być obiektywna a zarazem nie chcesz obstawać przy żadnej ze stron,żeby ktoś nie odebrał tego jako ataku... ciężka twoja rola...ale póki co dobrze ci idzie :-p
A ja lubię sobie czasami wylać swoje przemyślenia...

Oliwka 36 -gratuluję

Ostatnia edycja:
ankzoc, ja też lubię czasem wylać wszystko co się we mnie nazbierało i tak, masz rację, ciężka moja rola, bo czasem mam ochotę napisać coś od siebie, ale dzięki tej funkcji uczę się obiektywności, sama jestem w szoku, że mi się to udaje :szok::-D

Oliwka, gratuluję, super, że się udało :-)

Powiem wam że wczoraj miałam dzień latania po lekarzach i dzisiaj odpoczywam i nic nie robie :)
ale udało mi się załatwić bilans dwulatka ( tam pisałyście czy można z katarem i nas nie pozwalają i dlatego dopiero teraz w sumie 1,5 miesiąca później )
no i skierowania i pozapisywałam się do pulmonologa, nauerologa i udało mi się zaliczyć wizytę u gin :) mam dość lekarzy na najbliższy czas hehe :)

dziewczynki, mam prośbę- zerknijcie na listę kwietnióweczek i zobaczcie której na niej nie ma, jeżeli mam dopisać dajcie znać na prv, a i jeszcze jedna prośba, jak już prawdopodobnie znacie płeć też podajcie, albo ewentualnie imię pociechy- zawsze będzie można zmienić, a ciekawiej będzie :-)

Cześć dziewczyny :) trochę mnie nie było bo wczasowalismy się, teraz postaram się być w miarę na bieżąco bo patrząc na ilość postów nawet nie zabieram się za nadrabianie ;P mam nadzieję że szybko się wkręcę w bieżące tematy :) Witam kolejne kwietnowe mamy bo widzę że nowe nicki się pojawiły :)

reklama
Dotkass - no taka twoja rola ;-), ale jesteś dobrą osobą na właściwymi miejscu :-p nie wiem jakoś tak swoimi wypowiedziami, postami zachowaniem, przypominasz mi jedną koleżankę z forum majowych mam , mam do ciebie jakąś taką sympatię :laugh2:

Pianka - gdzie wypoczywałaś??

aneczka852 - a skąd taka ilość lekarzy???

Ostatnia edycja:
Do góry