reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
hej dziewuszki

ja też tak marzyłam swojego czasu o ombre, rewelacyjnie to wygląda ale pod warunkiem że włosy są długie i nie prostowane.. i właśnie dlatego zrezygnowałam, bo chociaż naturalnie mam kudłate to lubię czasem wyprostować a przy ombre moim zdaniem wygląda to kiepsko

powiedzcie mi kochane, chociaż temat się już pewnie pojawił gdy tu u nas był bum nieżytów gardłowych i nosowych, no ale teraz dopadło mnie i takie pytanie... czy można używać czegokolwiek typu strepsils etc do ssania w ciąży? nie homeopatów właśnie tylko tych pysznych cytrynowych strepsilsów najlepiej ;) bo tak patrzę po necie i chyba nie bardzo z tego co widzę, ale może Wam coś lekarze doradzali?

Zaznacza tylko że chce siostrzyczkę i że musi mieć na imię Drzewo:-) (Pytana dlaczego Drzewo, mówi, że ona lubi drzewa, bo są fajne!).
hehe rewelacja :D dzieci są genialne, mój siostrzeniec mając 3 lata zapytany o imię dla rodzeństwa stwierdził że chce mieć brata i będzie miał na imię LAMPION (to był akurat czas ok. wszystkich świętych więc lampiony na tapecie ;)

ewcia przykro mi.. będzie inaczej, ale zobaczysz, będzie dobrze. tylko inaczej po prostu. jesteś silna babka, poradzisz sobie. i jeszcze mu pokażesz :p

Ostatnia edycja:
Dotkass, Smile - &&&&& za wizyty
Tasiora ja genetyczne miałam przez brzuch :)
eevciaa88 tulę :*
katarinna mój siostrzeniec jak dowiedział się że brata będzie miał to ochrzcił go Dida :)
Miłego dnia kobitki w tą paskudna pogodę, pędzę obiad gotować bo juz południe mnie zastało a w garach ciszaaa ;)

cytrusik - ty się tak nie nabijaj:-p;-) bo co ja zrobię jak będzie dziewczynka i Majka będzie na nią wołać andrzejka... :confused: zresztą w rodzinie dumnie prezentuje to imię babciom, ciociom :dry: a każdy no ślicznie wymyśliłaś

katarinna -fakt to jest boskie...

Ella1 - no to masz problem :confused:

reklama
cytrusik: ja brałam strepsils, choć na ulotce jest skonsultować sie z lekarzem :p no ale bez przesady, co masz zdychac? :p // ja mam proste włosy i jakies moze długie to nie ale tak do zapięcia stanika moze troche krótsze, juz jestem umówiona w poniedziałek :D

Do góry