reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki mój maz tez ma dwie lewe rece, kiedyś wzial się za malowanie ale po polowie sufitu stwierdził, ze się do tego nie nadaje... a jak o cos proszę to wiecznie odkłada w czasie. Natomiast jak już w kocu cos zrobi to jest z siebie dumny jakby nie wiem co się stało :D

Leze na patologi na zdrojach chca porobic wyniki narazie nic nie wiem tylko dostalam zle info,maly lezy poprzecznie :( przekrecil sie ;( eh zaraz mnie bd pielegniarka brac na jakies pobranie krwi to pozniej jak sie poloze to napisze cos wiecej :(

Bluelovi - najwazniejsze ze z synkiem ok. Niech porobia badania. Polezysz 2-3 dni i Cie wypuszcza. Kurcze a niedawno mialas usg i lezal dobrze prawda?

Antus - oni nie moga adoptowac. Bo sa malzenstwem dopiero ze 3lata a trzeba chyba z 5. Do tego ona ma 30 a on 40pare takze malego dziecka by nie dostali tylko kilkuletnie. A takiego nie chca bo sie boja

Tak kitki dobrze pamietasz ,w srode na usg lezal glowa do dolu teraz lezy glowa z lewej strony a pupa z prawej :/ moje dzieci takich numerow nie odwalaly dziwne :((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry