• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki mój maz tez ma dwie lewe rece, kiedyś wzial się za malowanie ale po polowie sufitu stwierdził, ze się do tego nie nadaje... a jak o cos proszę to wiecznie odkłada w czasie. Natomiast jak już w kocu cos zrobi to jest z siebie dumny jakby nie wiem co się stało :D

Leze na patologi na zdrojach chca porobic wyniki narazie nic nie wiem tylko dostalam zle info,maly lezy poprzecznie :( przekrecil sie ;( eh zaraz mnie bd pielegniarka brac na jakies pobranie krwi to pozniej jak sie poloze to napisze cos wiecej :(

Bluelovi - najwazniejsze ze z synkiem ok. Niech porobia badania. Polezysz 2-3 dni i Cie wypuszcza. Kurcze a niedawno mialas usg i lezal dobrze prawda?

Antus - oni nie moga adoptowac. Bo sa malzenstwem dopiero ze 3lata a trzeba chyba z 5. Do tego ona ma 30 a on 40pare takze malego dziecka by nie dostali tylko kilkuletnie. A takiego nie chca bo sie boja

Tak kitki dobrze pamietasz ,w srode na usg lezal glowa do dolu teraz lezy glowa z lewej strony a pupa z prawej :/ moje dzieci takich numerow nie odwalaly dziwne :((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry