Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bluelovi - dawaj znac na bieżąco, bo objawy niepokojace. Co do ulozenia dziecka to ja swoja tez czuje czasami glowka nisko w kanale a czasami z boku bardziej. Myslalam ze to dobrze ze mi wychodzi z tego kanalu i na szyjke nie napiera??
Co do mleka sztucznego , nie jestem na tym etapie...a widze ze powinnqm sie doinformowac. Bo ani mleka sztucznego nie mam ani laktatora.. Moze byc lipa.
Bluelovi - ciekawe jak Ci wyniki wyjda i czy maja juz w szpitalu ewentualnie kardiologa. Bo jak ja z cora lezalam to nie mieli i mi kazali isc do przych do kardiologa koniecznie tylko ze na skierowaniu bylo ze ze szpitala i pilne wiec z dnia na dzien mnie laskawie przyjeli.
Bluelovi niech Cię chwilę potrzymają, porobią badania to będziesz spokojniejsza... Ale że się maleństwo obróciło jak chwilę temu było normalnie... Pewnie jeszcze zdąży się z powrotem obrócić do dobrej pozycji.
Mój do robót domowych też ma dwie lewe ręce... Przed ciążą przecież sama odswiezalam przedpokój, malowalam sufit, kladlam tapety itd. Teraz pokój malutkiej też robił nam znajomy.
Dlatego teraz jestem w szoku jak widzę, że właśnie mój M. zakłada nowy żyrandol do pokoju córci
Aż zaniemowilam z wrażenia ;-)
Alunia bo to dla jego małej księżniczki. Zrobi dla niej wszystko.
Mój to na Walentynki kupił córci prezent. Bo ona twierdzi ze to jej narzeczony ta ich miłość jest wzruszająca. Wspaniałe są te relacje ojców z corciami. Ciekawe jak wygląda matek z synkami
Bluelovi kochana trzymaj się! Ja bym się bardziej tym złym samopoczuciem twoim niepokoila niż ułożeniem może się jeszcze obróci a jak nie no to cóż trzeba będzie cc XXIw mamy najważniejsze że synek zdrowy! Ale to też przeciez jeszcze nieprzesadzone jak się ułoży na koniec
Ja czuję tak jak sweetka raz w dole raz bardziej jak wyżej buszuje i póki co też wtedy się bardziej ciesze, nie martwię ze mu się wylazić zachce a ewentualnie zmiana pozycji zajmę się po 37tyg bo wiem ze są sposoby, gimnastyka żeby spróbować pomóc.
Ktg super ,tetno malego tez , za to lekarz bal sie mnie wypuscic z takimi bolami,polozyl mnie na patologi i juz zostala mi pobrana krew do badan z rana mocz ,mowilam lekarzowi ze podejrzewam bo czytalam ze byc moze moja gin przepisala mi zasilna dawke zelaza dla mnie i moglam miec taki atak bolesci w nocy, lekarz nic nie powiedzial zobaczymy co wyjdzie z wynikow . ogolnie jak trafilam na ip to cisnienie ok a puls ponoc za wysoki,najwazniejsze ze z dzidzia ok i przeplywy i wszystko ok ,mam nadzieje ze sie potwierdzi ze to przedawkowanie zelaza a nie cos z sercem . ogolnie czuje sie lepiej .podlaczyli mi kroplowke nawadniajaca nie wiem czemu bo sama duzo pije no ale ok widac takie szpitalne wymogi.
Najbardziej martwie sie tym ze maly sie ulozyl poprzecznie bo nawet nie czulam i sie boje ze juz sie nie odkreci i czeka mnie cc :// a po co mi kolejna blizna teraz nie wiem jak to bd pojade do porodu i nawet nie bd wiedziec czy mnie czeka sn czy cc ;( smutno mi bo to takie zycie w nie swiadomosci
Bluelovi nie przejmuj się niczym. Tyle kobiet rodzi przez cc i też dużo do końca nie wie jak będzie wyglądał ich poród. Wszystko będzie ok, już blisko końca. Trzymaj się kochana :-*