• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki, oczywiście nie każdy chce podjąć się tego, ale miałam na myśli to, że różne rzeczy dzieją się w życiu. Mimo wszystko trzymam kciuki, że w końcu się uda.
Bluelovi, ale nas nastraszyłaś! Najważniejsze, że z maluszkiem wszystko jest dobrze :) Kochana, ja jechałam na poród sn a skończyło się cc całkiem niespodziewanie a nic tego nie zapowiadało :/ może maleństwo się jeszcze obróci. Ma chyba jeszcze szanse, co? Trzymaj się i melduj na bieżąco, a my trzymamy kciuki najmocniej jak możemy :*

reklama
Bluelovie wszystkie jesteśmy z tobą kochana nasza ...trzymam mocno kciuki i myślami jestem z tobą...zaraz przysiądę i doczytam co dokładnie sie dzieje ..mocno przytulam na odległość ..

Bluelovie współczuje stresu:( no maleństwo mamusi figla zrobiło na walentynki z ta zmiana pozycji...moze jeszcze sie przekręci..a powiedz kochana jaki miałaś puls ?...u mnie czasem powyżej 110 i czuje ze serce mi skacze jak szalone..

Bluelovi najważniejsze ze wszystko jest w porządku kochana, maluszek jeszcze sie okreci zobaczysz. Trzymam kciuki :*

Matrzenka ja czasami mam nawet 130 puls :/ ale ciśnienie dobre.

Bluelovi - trzymam kciuki za dobre wyniki. Najwazniejsze ze z synkiem ok. A nie bralas czasem luteiny? Ja mialam taki epizod na poczatku ciazy jak wzielam luteine i gin kategorycznie kazal odstawic i od tamtej pory dupka biore i jest ok. Najwazniejsze ze nie masz juz tych boli bo wygladalo to na jakies niedotlenienie albo zator a to szalenie niebezpieczne. Takze ciesze sie ze ok.
Malym sie nie martw moze jeszcze fiknie:) widzisz jak to jest u mnie corka byla glowa w dol, syn tez juz glowa do dolu a mi to niepotrzebne zupelnie bo i tak cc i chyba wolalabym poprzeczne ulozenie bo wtedy mniej naciska na szyjke. Takze chetnie sie zamienie;)
Jakie tam masz warunki w szpitalu? Milego dnia☺

Bluelovi trzymam kciuki za dobre wyniki żeby szybko Ciebie wypuścili. Maluszek jeszcze zdąży się odkręcić skoro nie dawno co zmienił pozycje. Będzie dobrze :*

Kitki no wlasnie zaskoczona jestem warunkami bardzo fajne pielegniarki bynajmnken te z nocnej zmiany ,wgl duzy komfort wygodne lozko ,dwuosobowa sala z lazienka ,kotarka miedzy luzkami ;) wlasnie mam ktg zapis ,wyglada na to ze z malym wszystko ok z czego sie ciesze :) luteiny nie bralam wiec to napewno przez te zelazo bo juz mi calkiem ten bol przeszedl bo gin narazie odstawil zelazo . tylko obok jest porodowka czy poloznictwo i te maluszki tak placza ze by sie juz rodzic chcialo :)

Eh tylko szkoda ze na walentynki wyladowalam w szpitalu ;(

Ja puls mialam 123 jak przyjechalam a juz sie czulam w miare z tym sercem to ile musiakam miec w nocy jak mi tak walilo serce :(

To fajnie tam jest teraz:). Sale 2os z lazienkami, kotarki fiu fiu;)
Poczekaj poczekaj jeszcze troszke i bedziesz na oddziale obok i Twoj synek tez tak bedzie plakal:)
Ciekawe ile beda Cie trzymac, moze na obchodzie cos konkretnego powiedza, badania juz pewnie maja.
I dobrze ze trafilas na ludzkie piguly:)
Walentynki urzadzcie sobie w szpitalu, a co tam;) a fajna masz dziewczyne z lozka obok? Ja lezalam kilka razy i roznie trafialam z towarzystwem ale raz mialam takie super dziewczyny, jedna 2 mce jyz lezala z blizniakami a druga przyszla jak ja. Pamietam ze ktoregos razu zamawialysmy na oddzial pizze z marco polo i coca cole:D pielegniary sie zgodzily tylko kazaly przed obchodem wywietrzyc i posprzatac zeby im sie nie oberwalo:) zeszly sie dziewczyny z dwoch pokoi i byla impreza...nie musze dodawac ze po tej pizzy i coli pozniej wszystkie pol nocy nie spalysmy przez zgage:D ale milo bylo

Ostatnia edycja:
reklama
Krew mi pobieraly wieczorem za to mocz dopiero rano no zobaczymy podejrzewam ze czekamy tylko na wyniki i mnje puszcza tylko nic nie wiem narazie ,ciekawa jestem nak wyglada obchod bo na pomorzanach to masa studentow zawsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry