reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki, oczywiście nie każdy chce podjąć się tego, ale miałam na myśli to, że różne rzeczy dzieją się w życiu. Mimo wszystko trzymam kciuki, że w końcu się uda.
Bluelovi, ale nas nastraszyłaś! Najważniejsze, że z maluszkiem wszystko jest dobrze :) Kochana, ja jechałam na poród sn a skończyło się cc całkiem niespodziewanie a nic tego nie zapowiadało :/ może maleństwo się jeszcze obróci. Ma chyba jeszcze szanse, co? Trzymaj się i melduj na bieżąco, a my trzymamy kciuki najmocniej jak możemy :*

reklama
Bluelovie wszystkie jesteśmy z tobą kochana nasza ...trzymam mocno kciuki i myślami jestem z tobą...zaraz przysiądę i doczytam co dokładnie sie dzieje ..mocno przytulam na odległość ..

Bluelovie współczuje stresu:( no maleństwo mamusi figla zrobiło na walentynki z ta zmiana pozycji...moze jeszcze sie przekręci..a powiedz kochana jaki miałaś puls ?...u mnie czasem powyżej 110 i czuje ze serce mi skacze jak szalone..

Bluelovi najważniejsze ze wszystko jest w porządku kochana, maluszek jeszcze sie okreci zobaczysz. Trzymam kciuki :*

Matrzenka ja czasami mam nawet 130 puls :/ ale ciśnienie dobre.

Bluelovi - trzymam kciuki za dobre wyniki. Najwazniejsze ze z synkiem ok. A nie bralas czasem luteiny? Ja mialam taki epizod na poczatku ciazy jak wzielam luteine i gin kategorycznie kazal odstawic i od tamtej pory dupka biore i jest ok. Najwazniejsze ze nie masz juz tych boli bo wygladalo to na jakies niedotlenienie albo zator a to szalenie niebezpieczne. Takze ciesze sie ze ok.
Malym sie nie martw moze jeszcze fiknie:) widzisz jak to jest u mnie corka byla glowa w dol, syn tez juz glowa do dolu a mi to niepotrzebne zupelnie bo i tak cc i chyba wolalabym poprzeczne ulozenie bo wtedy mniej naciska na szyjke. Takze chetnie sie zamienie;)
Jakie tam masz warunki w szpitalu? Milego dnia☺

Bluelovi trzymam kciuki za dobre wyniki żeby szybko Ciebie wypuścili. Maluszek jeszcze zdąży się odkręcić skoro nie dawno co zmienił pozycje. Będzie dobrze :*

Kitki no wlasnie zaskoczona jestem warunkami bardzo fajne pielegniarki bynajmnken te z nocnej zmiany ,wgl duzy komfort wygodne lozko ,dwuosobowa sala z lazienka ,kotarka miedzy luzkami ;) wlasnie mam ktg zapis ,wyglada na to ze z malym wszystko ok z czego sie ciesze :) luteiny nie bralam wiec to napewno przez te zelazo bo juz mi calkiem ten bol przeszedl bo gin narazie odstawil zelazo . tylko obok jest porodowka czy poloznictwo i te maluszki tak placza ze by sie juz rodzic chcialo :)

Eh tylko szkoda ze na walentynki wyladowalam w szpitalu ;(

Ja puls mialam 123 jak przyjechalam a juz sie czulam w miare z tym sercem to ile musiakam miec w nocy jak mi tak walilo serce :(

To fajnie tam jest teraz:). Sale 2os z lazienkami, kotarki fiu fiu;)
Poczekaj poczekaj jeszcze troszke i bedziesz na oddziale obok i Twoj synek tez tak bedzie plakal:)
Ciekawe ile beda Cie trzymac, moze na obchodzie cos konkretnego powiedza, badania juz pewnie maja.
I dobrze ze trafilas na ludzkie piguly:)
Walentynki urzadzcie sobie w szpitalu, a co tam;) a fajna masz dziewczyne z lozka obok? Ja lezalam kilka razy i roznie trafialam z towarzystwem ale raz mialam takie super dziewczyny, jedna 2 mce jyz lezala z blizniakami a druga przyszla jak ja. Pamietam ze ktoregos razu zamawialysmy na oddzial pizze z marco polo i coca cole:D pielegniary sie zgodzily tylko kazaly przed obchodem wywietrzyc i posprzatac zeby im sie nie oberwalo:) zeszly sie dziewczyny z dwoch pokoi i byla impreza...nie musze dodawac ze po tej pizzy i coli pozniej wszystkie pol nocy nie spalysmy przez zgage:D ale milo bylo

Ostatnia edycja:
reklama
Krew mi pobieraly wieczorem za to mocz dopiero rano no zobaczymy podejrzewam ze czekamy tylko na wyniki i mnje puszcza tylko nic nie wiem narazie ,ciekawa jestem nak wyglada obchod bo na pomorzanach to masa studentow zawsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry