reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Bluelovi dobrze że już lepiej i warunki w szpitalu w porządku bo od razu milej mija czas i bez nerwów :)
Aniabuu odpoczywaj i leż. Widać że co raz częściej dotykają nas niespodzianki :/ Trzymajcie się dziewczyny :*

A ja miałam dziś nadzieje na dzień we dwoje w piżamach a tu się okazuje że mojemu K zachciało się jechać do babci mimo że wczoraj też tam byliśmy :/ Kolejny dzień będziemy objeżdżać :/ i tyle z walentynek...

Aniabuu a nie wiadomo od czego ta temp taka wysoka? Spadła juz i się nie powtarza? Kurcze oby juz ok było, lez i odpoczywaj może szybciej się z pracy uda odejść co? L4 bierzesz?
Ja ugotowalam rosolek, zjedliśmy, położyłam Damiana żeby nabrał siły na bieganie :) Sama też troszkę odpoczne i idę zaraz się szykować imprezka o 15 :)

Dzirwczyny wychodze zaraz ze szpitala na wlasne zadanie tak mnie lekarz wkurw... Ze hej. Jak byl na lbchodzie to powiedzial ze mi dokuczaja dolegliwosci gastryczne a nie bol serca bo to latwo pomylic bo przelyk kolo serca no jak to uslyszalam to myslalam ze pekne ze zlosci ... Pozniej cos wiecej napisze czekam na wypis teraz do 14 mam nadzieje ze bedzie sie trzymal konowal jeden godziny ktora mi podal.

reklama
Mąż miał grypę, ja od niego się zarazilam, do pracy na razie nie wracam. Jutro mam wizytę w szpitalu z usg to będę wiedzieć coś więcej.
Renia na rosolek bym wpadła, u nas nie ma kto w domu ugotować, wszyscy chorzy :-(
Udanych Walentynek dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry