reklama

Kwietniowe mamy 2016

Jakie plany na dzis? Ja wyslalam córkę do przedszkola po 3 tygodniach przerwy, wiec może dzis zabiorę sie za pakowanie torby. O 15:15 mam usg, wiec proszę trzymać kciuki :)

Widziałam w gazetce lidla, ze od 22 lutego znów maja byc ubranka dla maluchów, ale od rozmiaru 62.

reklama
Ale tu popisalyscie jeden dzien człowieka nie ma a tu takie rzeczy. Bluelovi ten lekarz to debil noo jak widzę takich lekarzy echhh brak słów. A jak nocka wszystko w porządku?
Ania w szpitalu dobrze doczytalam? Czy juz w domku? Trzymajcie sie dziewczyny aby do 38tyg :)
Ja dzisiaj tez mam wizytę stres :\ mam nadzieje ze bez zmian i maluszki ladnie przybraly :)

Ania ja to dzis na samo usg idę i to tylko dlatego, ze jestem wariatka i caly czas nie daje mi spokoju ta ilość wód plodowych ;) niby moja gin powiedziała ze jest ok, ale jak nie sprawdzę na usg to nie bede spokojna.
Trzymam kciuki...

Ania, Martita powodzenia na wizytach, ja też planuję dziś zacząć w końcu pakować torbę do szpitala.

Od dziś w Netto oferta dla niemowlaków ciuszki i gadżety i dla mam w ciąży też coś tam, może któraś będzie zainteresowana.

Ja popołudniu wybieram się na warsztaty "Bezpieczny maluch", któraś z dziewczyn tutaj polecała i też się zapisałam, nie pamiętam kto to był ale i tak dziękuję za namiary :)

Ania, Martita trzymam kciuki za wizyty :) Martita jak samopoczucie w ogóle? Przeszła Ci trochę chandra czy dalej trzyma?

Bluelovi dobrze ze juz w domu bo nie wiadomo co by ten idiotą jeszcze wymyślił :/ idziesz jakoś do swojego lekarza się pokazać?

Beata nie przejmuj się takim gadaniem, pomyśl ze w każdym kraju są inne przepowiednie i nie jest możliwe żeby wszystkie naraz się sprawdzały bo jest ich tyle ze na bank się wykluczają :) to bylo takie gadanie bo na usg nie można bylo sobie pójść ;)

U mnie słaba pogoda za oknem wiec chyba nie będę nosa z domu wychylac. Nie mam na dziś żadnych ciekawych planów. Tylko pranie, prasowanie itp.

Zdrowia dla chorujących :* strasznie ciężko chorować w ciąży ale przynajmniej nam się maluszki w lepszej aurze pogodowej urodzą:)

Ania Martita - kciuki za wizyty

Martita - nie martw sie wodami. Ja z cora na tym etapie mialam ok 12 afi i bylo dobrze. Teraz to ja mam za duzo a nie Ty za malo

Dziewczyny umieram;) myslalam ze wiem juz co to zgaga ale to co mnie dopadlo o 2 w nocy to jakas zgaga gigant. Normalnie myslalam ze w bazyliszka sie zamienie i bede ogniem zionac. Trzyma mnie do teraz. Mleko nie pomoglo rano. Zjadlam tylko banana bo boli okropnie i cieplego nie przelkne.
Jestem teraz u okulisty i po drodze w aptece o cos poprosze. Masakra nie wiedzialam ze zgaga moze tak bolec i palic od mostka az po przelyk:(

Kitki ja miałam afi 8 i to trzy tygodnie temu... jak tego nie sprawdze to nie będę spokojna, a tak musiałabym czekac do 37 tygodnia co najmniej bo na usg wcześniej nie mam co liczyc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry