Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jakie plany na dzis? Ja wyslalam córkę do przedszkola po 3 tygodniach przerwy, wiec może dzis zabiorę sie za pakowanie torby. O 15:15 mam usg, wiec proszę trzymać kciuki
Widziałam w gazetce lidla, ze od 22 lutego znów maja byc ubranka dla maluchów, ale od rozmiaru 62.
Ale tu popisalyscie jeden dzien człowieka nie ma a tu takie rzeczy. Bluelovi ten lekarz to debil noo jak widzę takich lekarzy echhh brak słów. A jak nocka wszystko w porządku?
Ania w szpitalu dobrze doczytalam? Czy juz w domku? Trzymajcie sie dziewczyny aby do 38tyg
Ja dzisiaj tez mam wizytę stres :\ mam nadzieje ze bez zmian i maluszki ladnie przybraly
Ania ja to dzis na samo usg idę i to tylko dlatego, ze jestem wariatka i caly czas nie daje mi spokoju ta ilość wód plodowych niby moja gin powiedziała ze jest ok, ale jak nie sprawdzę na usg to nie bede spokojna.
Trzymam kciuki...
Ania, Martita powodzenia na wizytach, ja też planuję dziś zacząć w końcu pakować torbę do szpitala.
Od dziś w Netto oferta dla niemowlaków ciuszki i gadżety i dla mam w ciąży też coś tam, może któraś będzie zainteresowana.
Ja popołudniu wybieram się na warsztaty "Bezpieczny maluch", któraś z dziewczyn tutaj polecała i też się zapisałam, nie pamiętam kto to był ale i tak dziękuję za namiary
Ania, Martita trzymam kciuki za wizyty Martita jak samopoczucie w ogóle? Przeszła Ci trochę chandra czy dalej trzyma?
Bluelovi dobrze ze juz w domu bo nie wiadomo co by ten idiotą jeszcze wymyślił :/ idziesz jakoś do swojego lekarza się pokazać?
Beata nie przejmuj się takim gadaniem, pomyśl ze w każdym kraju są inne przepowiednie i nie jest możliwe żeby wszystkie naraz się sprawdzały bo jest ich tyle ze na bank się wykluczają to bylo takie gadanie bo na usg nie można bylo sobie pójść
U mnie słaba pogoda za oknem wiec chyba nie będę nosa z domu wychylac. Nie mam na dziś żadnych ciekawych planów. Tylko pranie, prasowanie itp.
Zdrowia dla chorujących :* strasznie ciężko chorować w ciąży ale przynajmniej nam się maluszki w lepszej aurze pogodowej urodzą
Martita - nie martw sie wodami. Ja z cora na tym etapie mialam ok 12 afi i bylo dobrze. Teraz to ja mam za duzo a nie Ty za malo
Dziewczyny umieram myslalam ze wiem juz co to zgaga ale to co mnie dopadlo o 2 w nocy to jakas zgaga gigant. Normalnie myslalam ze w bazyliszka sie zamienie i bede ogniem zionac. Trzyma mnie do teraz. Mleko nie pomoglo rano. Zjadlam tylko banana bo boli okropnie i cieplego nie przelkne.
Jestem teraz u okulisty i po drodze w aptece o cos poprosze. Masakra nie wiedzialam ze zgaga moze tak bolec i palic od mostka az po przelyk
Kitki ja miałam afi 8 i to trzy tygodnie temu... jak tego nie sprawdze to nie będę spokojna, a tak musiałabym czekac do 37 tygodnia co najmniej bo na usg wcześniej nie mam co liczyc.