reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja też nie wierzę w zabobony, ale zawsze się boję jak coś takiego usłyszę. Faktycznie w tej ciąży boli mnie krzyż bardziej niż w poprzedniej i ma być chłopczyk, ale być może to tylko przypadek :)

bluelovi mam nadzieję, że nerwy na lekarza juz przeszły i teraz relaksujesz się spokojnie w domku :)

Beatka nie wierz w takie zabobony, to takie bredzenie bo kiedyś kobitki nie wiedziały nic kompletnie o ciąży, czy dziecko dobrze się rozwija, płeć - wszystko było dla nich niewiadomą więc dorabialy sobie filozofie :)
ja noszę chłopca, a plecy prawie wogóle mi nie dokuczają :)

Kitki dostalam jedna kartke wypisu bo niedziela a po taki pozadny wypis mamy sie zglosic we wtorek ,napisal debil tylko ze wypisuje sie ze szpitala na wlasne zadanie z plodem zywym ulozonym podloznie glowkowo gdzie lekarz poprzedniego wieczora na usg powiedzial ze maly lezy poprzecznie i mowie do pielegniarki ze jest blad a ona mowi : a tak to ten doktor wypelnial ...zgacha i czy ma isc zeby poprawial tylko ze to z godzine znow potrwa i machnelam reka bo ja juz bylam ubrana do wyjscia no poprostu takiego lekarza nie spotkalam :dry::dry:

A ja umieram z bolu kręgosłupa, wczoraj mnie Moj musial z wanny wyciągać bo jak sie polozylam to taki mnie bol zlapal ze sie ruszyc nie moglam... codziennie jest gorzej i zaczyna mnie to niepokoic bo jeszcze 2,5 miesiąca przede mna...
I u nas definitywnie Kobietka ;)

Martita Damian chodzi spać o 22 ale to tak ze sam przychodzi i się kładzie bo to jego pora :) do przedszkola na razie na 9 chodzi więc się wysypia. Tyle ze on coś mi te drzemki bojkotuje ostatnio i widać ze troszkę wcześniej się wtedy zmęczony robi ok 21, 21:30 wiec niewielka różnica. Dziś go położyłam a po imprezie i tak był taki zmęczony ze padł o 21 ale latali trasznie pod koniec to już jak zombie te dzieci nasze wygladaly :)

Beatka ja noszę syna i nic mnie plecy nie bola, ciągnie mnie do słodkiego nie do kwaśnego a zgage mam owszem ale jak się ciastek czy czekolady najem :) to takie powiedzonka tylko, tez o niektórych slyszalam ale w to nie wierzę :)

Sweetka ja chcec rodzić w Bytomiu na patologii na V. Wczoraj jednak Docent piwiedzial mi ze chce mnie wysłać do Katowic na Ligote z powodu serca. Troche mi sie w papierach namieszalo i musze to odkręcić no i myślę że po wyjaśnieniu wszystkiego będę jednak rodzic na V w Bytomiu. A ty?

reklama
tez:)

a jakie masz problemy z sercem?? bo ja tez(mam silna arytmie i nakaz konsultacji z kardiogiem przed cc) i nie wiedziałam ze to może byc powód odesłania do Katowic?

ps. w którym tc jestes?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry