Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
HEJ
mam kilkudniowe opóźnienie w czytaniu Was, muszę to nadrobić
Właśnie wróciłam od gina...
Mała dalej główką w dół.... dalej mam brać luteinę i się oszczędzać
Waga małej 1275g +/- 186g
Tak , że jestem zadowolona , że coś przybrała przez te 2 tygodnie od kiedy wyszłam ze szpitala...
I ja juz po wizycie. Wszystko ok. Mały waży 1289 g. Wg usg to 30 tc. Musze mierzyć niestety ciśnienie bo dziś było za wysokie ale liczę z3 to jednorazowy wybryk
aniabuu czyli masz mniej więcej to co ja. Z tym, że na moim wypisie z usg nie ma podanego stopnia dojrzałości łożyska. 19 lutego idę na kontrolę, żeby zobaczyć czy malutki rośnie, bo przepływy mam powyżej 95 centyla czyli na samej granicy :/
klaczek, ja u ginekologa miałam wysokie i kazała mi mierzyć ciśnienie w domu przez tydzień, a w domu ciśnienie mam idealne chyba boję się położnej, która mierzy ciśnienie
Antus ja u giną miałam ok tylko w domu miałam dziś 130/ 100 i to dolne mu się nie podobało bo niby max jest 140/95. Chyba masz syndrom białego fartucha