reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i ładnych przyrprzyrostow wagowych dzieciaczkow.
Ja dziś zrobiłam badania i chyba wszystko w normie. Hg 11,4 Ale dla mojego lekarza jest to ok jak na ten etap ciąży. Ale może też wprowadze sok z buraka ;)
U mnie wizyta w przyszły czwartek. Już nie mogę się doczekać.
Dziewczyny powiedzcie czy wasi lekarze biorą pod uwagę tp z om czy usg tego do 10 tyg? I pytanie do tych co mają pewne cc - z jakim wyprzedzeniem będziecie je miały?

reklama
U mnie niby dr bierze od początku pod uwage termin usg czyli tydzien pozniej niz z om. Ale na szkole rodzenia obca lekarka ze szpitala w ktorym rodze mowila ze biora pod uwage termin om tylko i 4 dni po nim trzeba sie zgłosić do szpitala i wywoluja... musze zapytac moja ginke jak ona to widzi bo ja wiem ze owulacje mialam tydz pozniej i nie chce wywolania porodu ze wzgledu na malo realna date z om. Oczywiście najlepiej jakby Mala przyszla na swiat troszke wczesniej i nie byloby potrzeby wywolywac...

Ja mam hemoglobinę 13.1 wiec ok.

Ewe ja mam termin z om na 1.04 ale z tych pierwszych usg wychodzilo mi, ze ciąża starsza o 4 dni z tym ze moja ginka mowila ze nie zmienia terminu porodu jezeli różnica z om i usg jest mniejsza niż tydzien.

Gratuluje udanych wizyt :*
U nas niestety nie jest kolorowo. Leze na oddziale porodowym i powstrzymują mi skurcze. Szyjka skróciła sie do 1.8. Dostałam na rozwój płucek i 48h pod fenoterolem. Mam nadzieje ze to wyciszy skurcze :(

O jej ania a nie czulas tych skurczy w domu? Kurcze trzymaj sie i zeby wszystko sie wyciszylo. Kciuki mocno trzymsm!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
Ja dalej zdycham przez zgage i juz nie wiem czy to zgaga czy co innego bo ile moze tak bolec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry