Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny ja nie mam napisany stopień dojrzałości łożyska, więc nie wiem. Pi 0,83 (0,85-1,22), ri 0,57 (0,57-0,74) afi 138 mm. Antos po tych wynikach też nie wiem który to centyl? Trzymam się tego że dr stwierdziła że wszystko póki co ok, i trzeba wszystko kontrolować
Dziewczyny ja nie mam napisany stopień dojrzałości łożyska, więc nie wiem. Pi 0,83 (0,85-1,22), ri 0,57 (0,57-0,74) afi 138 mm. Antos po tych wynikach też nie wiem który to centyl? Trzymam się tego że dr stwierdziła że wszystko póki co ok, i trzeba wszystko kontrolować
Schauma ja pisalam o warsztatach, u mnie sie jeszcze nie odbyly i jestem bardzo ciekawa, napisz prosze jak Ci sie podobaly
Co do hemoglobiny - przedostatnio mialam na granicy a za miesiac 14,9 az gin byla w szoku. Zadnych tabletek nie kazala brac kiedy mialam niska a jak widzicie samo przeszlo
Ja tez w gabinecie mam wyzsze cisninie, standard to 130/90 a w domu zazwyczaj 115/70
Wczoraj mialam gosci, troche sie narobilam przy tym pomimo pomocy, wieczorem odcierpialam i nie moglam chodzic przez kregoslup. Pozwolilam sobie na troche aktywnosci bo nie czulam zadnego obciazenia brzucha. I o dziwo dzis kregoslup mnie nie boli, zastanawiam sie czy te jego bole to nie przez brak ruchu skoro dzis jest lepiej?
Martita ale duża dziewczynka ;-) rsz i klaczek wasze dzieciaczki podobne wagowo, jestem ciekawa ile moja waży bo mamy z rsz taki sam tydzień i dzień ciąży :-)