reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny ja nie mam napisany stopień dojrzałości łożyska, więc nie wiem. Pi 0,83 (0,85-1,22), ri 0,57 (0,57-0,74) afi 138 mm. Antos po tych wynikach też nie wiem który to centyl? Trzymam się tego że dr stwierdziła że wszystko póki co ok, i trzeba wszystko kontrolować

Dziewczyny ja nie mam napisany stopień dojrzałości łożyska, więc nie wiem. Pi 0,83 (0,85-1,22), ri 0,57 (0,57-0,74) afi 138 mm. Antos po tych wynikach też nie wiem który to centyl? Trzymam się tego że dr stwierdziła że wszystko póki co ok, i trzeba wszystko kontrolować

Schauma ja pisalam o warsztatach, u mnie sie jeszcze nie odbyly i jestem bardzo ciekawa, napisz prosze jak Ci sie podobaly :)

Co do hemoglobiny - przedostatnio mialam na granicy a za miesiac 14,9 az gin byla w szoku. Zadnych tabletek nie kazala brac kiedy mialam niska a jak widzicie samo przeszlo :)

Ja tez w gabinecie mam wyzsze cisninie, standard to 130/90 a w domu zazwyczaj 115/70 :)

Wczoraj mialam gosci, troche sie narobilam przy tym pomimo pomocy, wieczorem odcierpialam i nie moglam chodzic przez kregoslup. Pozwolilam sobie na troche aktywnosci bo nie czulam zadnego obciazenia brzucha. I o dziwo dzis kregoslup mnie nie boli, zastanawiam sie czy te jego bole to nie przez brak ruchu skoro dzis jest lepiej?

Lusinda pani dr stwierdziła że musimy mieć pod kontrolą te łożysko jakby miało ochotę się Zestarzec przedwcześnie.

No i mam zwolnienie z pracy, mam zamiar spakować się do szpitala i przyszykowac wszystkie ciuszki dla małej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry