reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniu trzymaj się, jesteśmy z Tobą. Wszystko będzie dobrze.

Sweetka jestem w 32 tc. U mnie z tym sercem namieszali, dam Ci znać jak się w końcu wyjaśni. Jestem pewna, że będę rodzic na V. Jest szansa, że będziemy leżeć razem :-)

Ja z niecierpliwością czekam na poranną wizyte. Jestem juz prawie spakowana i chce dzisiaj wyjść, innej opcji nie przyjmuje do wiadomości. :-)
Pozdrawiam i życzę udanych wizyt !!!
Trzymajcie za mnie kciuki.

reklama
Aniu trzymaj się dzielnie. Piękna wagę mają chłopcy ale lepiej niech posiedzą jeszcze w brzuszku. Na pewno leki pomogą na te skurcze.
Mikulinka współczuję przejść z córką. Co to będzie jak nasze maluchy dorosną. ...do tego czasu to już świat stanie na głowie. ...
Alexia trzymam kciuki aby cię wypisali do domu:)

Ania maluszki mają już ładną wagę. Trzymam kciuki za wyciszenie skurczy, jest na to duża szansa więc spokojnie. Musisz jeszcze troszkę wytrzymać :) :*
Alexia no to już należałaś się w szpitalu? :) Jak już czujesz się dobrze to pewnie Ciebie wypuszczą :)

Dziś chciałam wziąć się za pakowanie torby do szpitala, chociaż tak z grubsza tego co ja będę potrzebować. Trochę przestraszyłam się prawdę mówiąc waszymi ostatnimi wizytami w szpitalu i tak chyba zapobiegawczo lepiej jak będzie już stała :)

Cześć kobietki , ale się wyspałam łoooo :) czuje sie wypoczęta... ciekawe na ile... wczoraj juz o 12 kładłam się na małą drzemkę ;p
Ania 3maj sie
Co do mojej cesarki, lekarz mi powiedzial ze na razie w ogole mam o tym nie myśleć , żeby niepotrzebnie się nakręcać.... wiadomo im później tym lepiej ,im dłużej dziecko w brzuchu tym lepiej dla niego..... zobaczymy

Rsz - a jak u Ciebie? Brzuszek mniej boli? Ladnie Alicja rosnie

Ania - trzymam kciuki za wyciszenie. Mnie w ciazy z cora fenoteron w kroplowce pomogl i powstrzymali skurcze a miakam je w 23tc. Mam nadzieje ze chlopcy wytrzymaja jeszcze troszke w brzuszku

Alexia - jak tam, mialas juz obchod?

Zgaga mi przeszla...znow zyje;)

Mikulinka a to kasy pojdzie teraz, remo t wyprawka :)
Dziekuje dziewczyny <3 oby przeszły po odstawieniu, ale źle się czuje po nim wszystko mnie telepie, ale taki objaw niby. Ważne żeby maluchy siedziały w brzuchu.
Kitki a po czym przeszla zgaga? Sama? Bralad renni? Nie doczytałam złotego środka" :)

Lusinda jak chcesz mogę Ci zrobic zdjęcie mojej listy ze szpitala, ale tak naprawde to powinnaś sie dowiedziec tam gdzie chcesz rodzic bo czasami dają wiele rzeczy.

Ania jak sytuacja?

Kitki , boli każdego dnia , ale już mniej.... oczywiście się oszczędzam i nawet jak idąc do kuchni po herbate boli mnie brzuch to wracam do lozka i ktoś mi ją przynosi
Alicja dostała od tatusia na walentynki dużeeeego misia... ciekawe kiedy go przerośnie :p

reklama
Ania50 niestety nie dotarłam wczoraj na te warsztaty bo mój mąż nie dał rady dojechać na umówioną godzinę z pracy i był spóźniony 2h wiec już potem nie opłacało mi się jechać :(

Martita super że wody ok, przynajmniej się uspokoiłaś :)

Rsz, klaczek wasze kruszyny też coraz większe :)

Ewe1982 u mnie lekarz bierze pod uwagę termin z USG ale on mnie zna i wie że mam nieregularne i dłuższe cykle więc om nie ma się co kierować.

Aniu12344 trzymam mocno za Was kciuki żeby skurcze ustały :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry