reklama

Kwietniowe mamy 2016

Wow, Beata zazdroszczę męża ja dzisiaj miałam cały dzień na nogach i czuje jak mały mi ciąży. Najgorzej, że mąż stwierdził że mam brzuch trochę niżej. Położyłam się i leżę ale jeszcze chwilę temu co chwile córcia cos ode mnie chciała i nie za bardzo się należałam.

reklama
Kitki podziwiam cie ja bym sie tyle km nie potoczyla :0

Antus odpocznij troche bo sie okaze ze twoja szyjka zwariuje :)

Lusinda i co z kurierem?

Beatka to super ja juz bym sie chyba zywila puszkami hlehle :)

Martita dobrze ze gbs ujemny mam nadzieje ze i u mnie tez bo w obu ciazach ujemny mialam .

A mi chyba czop odpada ale nie nastawiaam sie bo bez krwi . :p

no i był kurier chwile przed 20 no ale ważne że dotarł. Już nigdzie nie jechałam bo nie opłacało nam się na chwile jechać więc chociaż jedno dobre. No ale mam w końcu łóżeczko :D jutro podjadę za materacem i tyle z dzidziusiowych zakupów :P

Beata widzisz jak mąż skorzysta na Twoim leżeniu :) szybki kurs gotowania zaliczy przy okazji :)

Kitki ja już bym się nie dała na taki długi spacer, bo na pewno bym już z niego nie wróciła :D

O rany przez 2 dni bylo mi tridno tu udzielac sie bo po raz mam w gosciach babcie( gadula jakich malo) po drugie biore leki na to cisnienie plus aspargin i jie wiem co ale cos mi obnizylo cisnienie mam 115-120/ 73-76. Czyli cisnienie super ale....spie gdzie glowe przyloze... Masakra jakas. Teraz na wieczor robie sie troche bardziej do zycia..

Bluelovi - no u Ciebie prod nie bedzie wielkim zaskoczeniem:) trzymam kciuki za pomyslny obrot spraw

A teraz ide czytac i nadrabiac co tu pisalyscie:)

Boze jak mi leb peka. Wzielam 2 apapy i nic nie pomaga. Az mi niedobrze. Cisnienie ok 115/71 puls 78. Moge na tym etapie ibuprom wziac? Albo co polecacie bo mi zaraz lrb eksploduje albo pojde wymiotowac bo az mi niedobrze:(

Kitki wg można tylko Apap wziąć w ciąży, ale może niech ktoś mądrzejszy się wypowie ;-)

Martwię się o Justę. Ostatnio pisała jak poraz kolejny wykryli u niej skurcze i podłączyli kroplówkę :-(

reklama
Infini ja też się między dwoma zastanawiam ciągle
Mikulinka ja mam spadek formy często niestety :-(
Renia zazdroszczę Ci ze nie masz dolegliwości :-D
Kitki pewnie ze kawka i ciacho wystarczy :-D
Beata brawo za zupke dla męża :-D
Bluelovi oo to coś się dzieje...jej dawaj znać :-D
Lusinda super ze kurier był :-D
Kitki czy ibuprom to nie wiem czy możemy na tym etapie,ja maksymalnie brałam dwie tabletki paracetamolu i pomagało nawet przy silnym bólu. Kochana nie wiem co ci doradzić może weź jeszcze jedna, połóż się, może okłady zimne na głowę i postaraj się zasnąć. Oby szybko minęło :-*
Ja dziś załatwiłam różne sprawy między innymi zapisałam się do położnej jutro mam dzwonić do niej, sąsiadka z coreczka wpadła na kawkę i tak dzień zlecial, też miałam dziś spadek formy, straszne chciało mi się spać i nie miałam sił, jest coraz ciężej...No i ja też nerwowa jestem biedy m często obrywa i inni ludzie co mnie zdenerwuja jak np babka co miała problem ze musi mnie puścić przed siebie w kasie pierwszeństwa dla brzuchatek :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry