reklama

Kwietniowe mamy 2016

Tak myslalam ze tylko apap mozna:( no nic ide sprobowac zasnac moze przejdzie. Apapu nie biore juz bo i tak nic nie daje. Dobranoc na dzis bo nie wyrabiam z ta glowa.

reklama
Kitki mam nadzieję, że już śpisz i przeszło, ale mi zawsze pomaga zimny okład na czole. Może spróbuj. Widzę, że Klaudyna ma podobny sposób
Bluelovi (bc może przegapiłam, że wczesniej pisałaś) skąd u Ciebie ra pewność, że możesz wcześniej urodzić? Ty już w sumie możesz ja musze jeszcze tydzień wytrzymać
Martita, Nie mam jeszcze wyznaczonego terminu cc. Moja lekarka przyjmuje porody tylko w prywatnej klinice, wiec nie mogę się u niej zapisu. Jak dostane skierowanie to będę zdana na szpital. 9.03 mam wizytę, ale babeczka cos mówiła, że da mi skierowanie po 39tyg. a mnie konczy się on 24.03

Kitki IBUPROFENOW NIE MOŻNA w ciąży, to lek przeciwzapalny; możesz tylko to co ma paracetamol- zwyczajny zbijacz gorączki i przeciwbólowy w jednym; jak są mdłości i głowa to sprawdzaj ciśnienie jeszcze; trzeba uwazać, bo się może stan przedrzucawkowy tak objawiać.

Bluelovi :errr: ja bym sie juz pos...la w gacie:szok:. Wiem ze to Twoj 3ci porod ale Twoj spokoj a wrecz chec aby porod juz nadszedl rozbraja mnie i pokazuje jaka ze mnie " pierdola" w temacie porodu:cool2: trzymam kciuki, a skoro odwszlo czesc czopa z krwia to juzodwrotu chyba nie ma:happy: ktory jetes tc?? Przepraszam jesli pisalas ale bylo. Mnie malo na forum ostatnio a na tel nie widze linijek

Kitki dah znac co u Ciebie. Mam nadzieje ze lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry