Kitki
Fanka BB :)
Klaudyna - ja tez nie mam spakowanej. Jeszcze lozeczka nie mam tez chyba jako jedyna tutaj. Jak mi gon ustalil termin na 20 to stwierdzilam ze jeszcze tyyle czasu ze nie musze sie spieszyc. A jeszcze 2 tyg temu panikowalam i ryczalam na meza ze sie obija i ze czas nagli. I wez tu zrozum kobiete w ciazy
Corka w szkole. Sniadanko zrobione i zjedzone. Bylam w miesnym wiec pokupowalam troche miesa schabik poledwiczki 9filetow z kurczaka...wszystko oczyscilam poporcjowalam i do zamrazalki. Ogarnelam gary w kuchni. Przyprawilam mieso na obiad, obralam ziemniaki, umylam salate....i sie nudze
chyba uprasuje meza koszule bo widze ze popral wczoraj i sie susza. Ale to z godz mi zajmie. A pozniej to nie wiem co, bede chyba do obiadu bimbac
Corka w szkole. Sniadanko zrobione i zjedzone. Bylam w miesnym wiec pokupowalam troche miesa schabik poledwiczki 9filetow z kurczaka...wszystko oczyscilam poporcjowalam i do zamrazalki. Ogarnelam gary w kuchni. Przyprawilam mieso na obiad, obralam ziemniaki, umylam salate....i sie nudze