reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Noo Marzenka super ze wszystko ok :-)
Co do tętna to ono jest prawidłowe w granicach 120-160 przy czym górną i dolną granicę osiąga się sporadycznie w ciagu badania i takie skoki też są prawidłowe.

Ja dzisiaj wizytuje... Ciekawe co tam ginka powie. Pewnie będzie panikowac że z taką krótką szyjką mnie wypuścili ;-)

marzenka u nas tez licza skonczone tygodnie, ciaze uznaja za donoszona przy skonczonym 37 tygodniu.

Alunia powodzenia, o ktorej masz wizyte?

Dziewczyny Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :*

Marzenka bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. 2 tygodnie. ..to już niedługo. Odpoczywaj bo potem długo nie będzie ci to dane:p
Alunia powodzenia na wizycie. Czekamy na info.
Dzis nasz dzień dziewczyny:) wszystkiego najwspanialszego:) my juz z córcia dostalysmy kwiaty od męża i taty:p mój tata ma wpaść popołudniu. Musze wazon szykować większy. Wybieram się popołudniu z mama na babskie pogaduchy. Obym dotrwala bo ostatnio jestem taka obolała ze tylko bym spala i lezala.
Miłego dnia:)

Wizytę mam kolo 10.30 ale o której wejdę to nie wiadomo ;-)

Zapomniałam o dniu kobiet... Mój M. rano też nie pamiętał, może jakoś po południu jakiegoś kwiatka przyniesie... Chociaż on z tych co to w ogóle nie uznają takich świąt, zresztą tak samo jak imienin.

My od wczoraj w domku. Ogarniamy sytuacje ;)mazcmacwolne dzisiaj ale od rana go nie ma bo pojechal na zebranie do pracy i zarejestrowac malego w urzedzie i cis tam jescze :) eh maly zasnal wczoraj po kapieli okolo 22 ,wstal na jedzenie po 2 a pozniej jadl po trochu co godzine ,po piatej zasnal porzadnie i o 7 pobudka ,glowa mi peka uff :( ale i tak jest uroczy :)

Mam juz nawal dzisiaj w nocy musialam malego przebierac bo go mlekiem pooblewalam ;0

Wojtek tak za mna tesknil a nawet mnie nie zauwazyl ,zauwazyl fotelik i nie chcial zeby ktos podchodzil do dzidzi zaczal go okrywac kocykami hehe ;) chcial mu dac swoja butelke a jak karmilam to trzymal cyca chyba zeby bratu nie ukradli :) a lusia jak to dziewczynka podekscytowana ale opiekuncza i ostrozna :)oo budzi sie moj baczek ;)/) to dobrze bo mi cyce eksploduja ;) chyba bd musiala odrobine laktatorem odciagnac bo dla malego zaduzo tego mleczka w cycach :)

Marzenka dobrze że wszystko ok, odpoczywaj teraz i czekaj cierpliwie na rozwiązanie :) U nas też tętno przeważnie 140.

Alunia ja też dziś wizytuję ale dopiero wieczorem. O 19 mam ktg a potem wizyta. Hemoglobina mi po miesiącu ładnie wskoczyła na 13. Mam wrażenie, że mały się ostatnio mało rusza więc dobrze że idę na wizytę.

Wszystkiego najlepszego kobietki :* Ja zaczynam dziś 38 tc!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry