reklama

Kwietniowe mamy 2016

Wracam od lekarza ..szyjka jest zamknięta i w bardzo dobrej kondycji :) maleństwo jest juz nisko ..lekarz powiedział ze 2 tyg i baby będzie z nami..mamy dalej zakaz sexu zeby utrzymać maluszka 2tyg w brzuszku ..dziewczyny jakie ktg wychodzi waszym bejbusiom ?moj często ma na granicy 135-130-140 spi i jest leniwy a pielęgniarka mówi ze chcą miec 160 ze wtedy jest prawidłowe

reklama
Marzenka, gratuluję dobrych wiadomości byłoby fajnie, gdyby maluszek faktycznie zechciał urodzić się już za 2 tyg co do ktg to n aż sprawie zawsze wychodzi ok. 150

Marzenka - dobrze ze nic niepokojacego sie nie dzieje. A co z tymi bolami?
Moj syn na ktg mial tetno 130-160 przy czym do 160 dochodzilo sporadycznie. Najczescie 140-150 bylo czasami tez bylo po 128. I wszyscy mowili ze ok i w szpitalu i gin. Podobno dziewczynki maja zawsze wyzsze tetno niz chlopcy takze nie przejmuj sie

Kochane jak zawsze dziekuje za wasza obecność tutaj...z tym ktg mnie trochę kobieta nastraszyla ale teraz mam świadomość ze jest wszystko idealnie...te bóle to efekt tego ze baby zeszło do dołu i wszystko sie otwiera i przygotowuje do porodu w piątek zaczynamy 38tydz ale oni liczą jednak tyg skończone...a i lekarz ochroni moje krocze juupi nie będzie nacięcia bo on tego nie robi:)wczoraj leżałam bardzo dużo i czuje różnice po sobie...dZis tez czeka mnie dzień w łożku spędzony;)

reklama
Beatka ..o tak 3 dzieci :) starszaki bardzo czekają i duzo w szkole opowiadają o mateuszku ..córcia robi obrazki, plakaty na powitanie brata..sa kochani:) maż czeka cierpliwie i zachowuje sie jakby czekał na pierwsze dziecko a nie na 3 :) ma ogrom chęci do pomocy po porodzie i poza karmieniem wszystko planuje robić przy małym...bedzie ze mną tydz w domu ..a potem jakos damy radę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry