reklama

Kwietniowe mamy 2016

A wiecie, że mnie też się kiepsko spało... Budzilam się co chwilę i się zastanawiałam kiedy będzie już rano zeby wstać. O 7 dzwonił mi budzik na tabletki to od razu z łóżka czmychnęłam. M. zrobiłam bułeczki do pracy, sobie śniadanko i teraz leżę i kawkę piję. Dzisiaj planuję zająć się rozliczaniem pitów, bo troszkę ich mam. Perspektywa leżenia cały dzień jest przerażająca, ale muszę dac radę, są gorsze rzeczy ;-)

reklama
Alunia dla swojego Maleństwa z pewnością dasz radę :)

Ja dziś o dziwo całą noc przespałam ciągiem, obudziłam się na parę sekund przez pełny pęcherz, ale jakimś cudem udało mi się zasnąć bez problemu i dopiero rano wstałam do łazienki :D Nie pamiętam już kiedy ostatnio nie wstawałam w nocy do wc, fajnie, że jeszcze tak potrafię :D

Milka super ze u was wyprawka prawie gotowa :-D
Ale macie nocki kochane podobne do moich tylko u mnie jeszcze córcia mnie budzi poza moim wstawaniem;-)
Schauma super ze tyle ciuszków dostałaś :-D
U nas pobudka o 6 znowu tak wcześnie się budzimy w nocy tak średnio dziś było, teraz jemy śniadanko i pojedziemy do babci na kawkę i znowu na zakupy. Spodnie przyjęli i dostałam zwrot obu par na kartę hm więc mam co wydać :-P kupie coś sobie i córeczka :-)

A mi wyjątkowo dobrze sie spalo :)
Rsz to teraz odpoczywaj, jeszcze troszeczkę i córunia będzie z Wami :)
Kitki przeciez zbankrutować mozna przy twoim lekarzu, moja bierze 100zl z usg :D
Ania ja tez mialam te sny :Pna szczęście dały mi spokój...oby
Kitki mi tez wkasnie tak brzuch ciąży ze nie moge przekręcić sie, a wczoraj nie wiem co synuś zrobil za pozycje ale brzuch mi sie zrobil z wybojami i myslalam ze nie wyrobie a on nie chcial sie przekręcić... Az sie wystraszylam.

Dziękuję za odpowiedź co do ułożenia maluszków mnie ostatnio mocno ucieka na pęcherz malutka i czasami też aż czuję ból na samym dole takie klucie też coś musi uciskac.

Moja od połowy grudnia jest ułożona główką w dół. Ostatnio jest tak nisko, że ciężko mi siedzieć momentami.
Teraz np mam wrażenie, że uderza mnie po kości łonowej :eek:

Za godzinkę idę do przychodni, udało mi się zarejestrować do normalnej internistki.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :blink: przyłączam się do ciężarówek, które nie mogą spać w nocy:dry:
Ja dla od miany kręcę się z boku na bok i nie mogę sobie wygodniej pozycji znaleźć. A na dodatek jest mi bardzo gorąca, a śpię w letnich koszulkach i odkryta....
Dziś mają przyjść 2 paczki z dzidziusiowymi zakupami, wstawię fotki wieczorem:tak:
Zamiarzam też dziś poprać ubranka, a prasowaniem ma się zająć moja mama:-) :)
Ale to dopiero jak pokój córci będzie urządzony...

Wiecie co jak tak czytam ze nie tylko ja mam takie problemy to mi lepiej:D czekam wlasnie w przychodni na pobranie krwi. Jeszcze mi siniak nie zszedl po srodowym pobraniu wiec mam nadzieje ze dzis pobiora lepiej i ze wynik bedzie lepszy. Jednak maz mi autko zostawil bo wieje i pada i zebym sie nie przeziebila. Kochany bywa...czasami;) zaparkowalam w galerii kolo przych to poxniej moze do c&a wpadne...na chwilke oczywiscie;) i wracam do domu na sniadanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry