reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Alunia no nie, nie chce straszyć broń Boze.. o to jestem spokojniejsza bo teraźniejszy mój gin jest bardziej kompetentny a mówił ze musimy do 37 wytrzymać... ja pewnie urodze jak progesteron odstawie tak ta szyjka dalej miękka tylko on ją powstrzymuje. Ale chodzi mi o poród ogólnie. Przedwczesny czy w terminie czasem się bardzo boje... a czasem z bojowym nastawieniem no zmienne strasznie mam teraz nastroje.

Ja tez za dzieciaka uwielbialam syrop z cebuli:D juz wieki nie pilam tego
to tak jak ja:) ... fajnie, że mi przypomniałyscie:)

swoją drogą gdzie bedziemy sie dalej udzielać/kontaktować po porodzie?? w tym wątku? bedzie nowy?? Dzięki forum mam spokojnieszą głowe, zawsze się mogę z Wami skonsultować albo nieraz czytam ze inne też tak mają i panika ustępuje:) a jak będzie Maluszka to dopiero pewnie bede miała całą mase pytań i wątpliwości:)

odebrałam wynik tsh - - 1,7- ( to norma tyle wiem) ale w ciąży dobrze? bo mi skoczył cały czas miałam 0,5-0,9

Ja też w dzieciństwie lubiłam syrop z cebuli, teraz też się nim leczę robi mi go mama i dużo czosnku dodaje więc niechętnie go piję ale jak trzeba to trzeba;-) ;)

to tak jak ja:) ... fajnie, że mi przypomniałyscie:)

swoją drogą gdzie bedziemy sie dalej udzielać/kontaktować po porodzie?? w tym wątku? bedzie nowy?? Dzięki forum mam spokojnieszą głowe, zawsze się mogę z Wami skonsultować albo nieraz czytam ze inne też tak mają i panika ustępuje:) a jak będzie Maluszka to dopiero pewnie bede miała całą mase pytań i wątpliwości:)

odebrałam wynik tsh - - 1,7- ( to norma tyle wiem) ale w ciąży dobrze? bo mi skoczył cały czas miałam 0,5-0,9

Kitki normy tsh dla ciąży to
1 tym 0.01-2.32
2trym 0.1-2.35
3 tym 0.1-2.65

Wiec piękny wynik masz :)

Bedziemy dalej pisac na tym forum ,nic nie znika tylko przeniosa nas z kwietniowki na dzial dzieci urodzone w 2015 r. W kwietniu.

Przepraszam ze sie udzielam jak kot naplakal ale mam gorsze dni i zmienne nastroje mam nadzieje wrocic do zywych ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry