• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Justa mi sie wydaje, ze moze sie skrocic, nawet gdzies na tym forum czytalam ze tak dziewczyny porod wywolywaly, co prawda byly juz w terminie ale jednak. Pilka pomaga ustawic glowke dziecka w kanale rodnym i przez nacisk glowki moze sie szyjka skrocic, jak cos pokrecilam to poprawcie ;)

reklama
Aniubuuu mój maluch ważył 1100 g w 28tc a to tylko tydzień różnicy do twojej małej, a chłopcy niby więksi więc u Ciebie to chyba waga w normie. Nie martw się :*

Alunia u Ciebie też będzie dobrze :*

jakoś nie ciekawie zaczął nam się ten tydzień. Aniabuu trzymam kciuki żeby maleństwo przybrało na wadze, może to faktycznie trochę też błąd w pomiarach ale jak widzisz to nie które dziewczyny mają podobne wagowo dzieciaczki więc nie jest źle.
Rsz faktycznie dziwne że prywatnie i tyle osób przed Tobą. Ja jak mam na godzinę ustalone to maksymalnie o jedną pacjentkę się przesuwa (jakieś 30 -40 min) a nie że aż tyle kobiet tam siedzi. A może one nie umówione :)

Teraz musimy na siebie wszystkie uważać, a szczególnie te dziewczyny u których coś się dzieje...
Moja teściowa powiedziała, wszystko olej nie denerwuj się niech m sprząta, a jak Cię mój synbędzie denerwował to zamknij się w innym pokoju, albo zadzwoń do mnie to ja go przywołam do porządku:-p

Dzięki dziewczyny :) teraz może zdarzyło mi się z kilka razy usiąść i tyle. Tak mi przyszło na myśl że nie powinnam nic robić na tej piłce i chciałam się was poradzić. Ale wcześniej (od momentu kiedy dowiedziałam się o skracającej się szyjce tydzień temu)
często kołysałam się na niej, przesiadywałam itp. No cóż za długo jej nie poużywałam ;) będzie na później.

Ania ..znam wiele dziewczyn które rodziły po terminie dzieci z waga 2700 ...moja koleżanka urodziła w 41 tyg i synek ważył 2600 ..twoja niunia jest napewno drobniutka..nie każde dziecko rodzi sie z waga pomiędzy 3.500 a 4kg ..mnie czeka od piątku co tydzień ktg...az do porodu..trzymam kciuki za twoja córeczkę...

reklama
jestem po wizycie , zbadał mi szyjkę , zobaczył jak mała jest ułożona.... szyjka zamknieta, mała dalej tak samo jak była , zwiększył mi dawkę luteiny i skierował na szereg badan.... w piątek mam przyjść z wynikami i zmierzy dokładnie dziecko , zwazy itp.
kazał mi leżeć i zakazał seksu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry