reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sterydy na płuca pewnie w razie zabezpieczenia gdyby się okazało ze coś jest nie tak i trzeba by np rozwiązać ciążę szybciej np jakby mała hipotrofie miała czy coś. .. ale to tylko na pewno tak dają w razie czego bo na pewno będzie dobrze! Trzymaj się Ania i widzisz co druga ania napisała ze jej córcia z podobną waga i w normie... trochę to pocieszające :) nie będzie źle na pewno ale dobrze ze sprawdzają i zabezpieczają na wszystkie sposoby a nie olewaja...

reklama
Sterydy podali na rozwoj plucek, na wszelki wypadek jakby mala chciała szybciej przyjsc na swiat( jest nisko ulozona), wedlug pomiarow z usg jest mlodsze o ok tydzien.
Ogolnie nikt mnie nie straszyl,.dr mowila ze jest ok tylko ze słabo waży i ze przyczyna moze byc poczatkowy wysoki poziom tsh.
Zreszta porownuje wage maleńkiej z waga ady i jest 100g różnicy, ada w 29 wazyla 1150. Ah juz sama nie wiem co o tym myslec :-(

Kochana jak ja starszego z młodszym porównałam bo mieli w identycznym terminie usg prenatalne to bylo 250g roznicy... Nie martw sie, na pewno będzie dobrze.

Faktycznie jakieś złe te wiadomości dzisiaj :-(
Aniabuu waga niby ok ale ja już pewnie też bym się martwiła, najważniejsze żeby za tydzień ładnie przybrała. Jesteśmy z Tobą:-*

A dochodzi jeszcze blad pomiaru usg. Z pewnoscia nie masz sie czym stresowac. Nasze coreczki po prostu nie beda duzymi noworodkami :) przeplywy sa w porzadku, Mala dostaje wszystko czego potrzebuje :)

Moja tez tydzien mlodsza niz wskazuje om :)

Wyobrazcie sobie ze przychodze do swojego gina prywatnego i przede mna 12 bab , zadna w ciazy,, a ze mna czeka kolezanka co w tym miesiacu rodzi i zadna nam nie chce ustapic miejsca bo jak to powiedzialy " one tez maja prawo siedziec "...... no to sobie troche tu spedze, przynajmniej was nadrobie od wczoraj w czytaniu

Dzieki dziewczyny, jestescie kochane. Ja wiem ze jestem drobna i ze od paczatku malenka byla mlodsza o tydzien wedlug usg, ale ważne ze jestem pod opieka i wszystkie pomiary ok.
Musze poczytac was bo nawet nie wiem co sie dzieje u pozostałych a pisze ttlko o sobie

Sterydy podali na rozwoj plucek, na wszelki wypadek jakby mala chciała szybciej przyjsc na swiat( jest nisko ulozona), wedlug pomiarow z usg jest mlodsze o ok tydzien.
Ogolnie nikt mnie nie straszyl,.dr mowila ze jest ok tylko ze słabo waży i ze przyczyna moze byc poczatkowy wysoki poziom tsh.
Zreszta porownuje wage maleńkiej z waga ady i jest 100g różnicy, ada w 29 wazyla 1150. Ah juz sama nie wiem co o tym myslec :-(
Aniu, mój Antoś (teraz w brzuszku) ważył 1525, a Maja w tym samym czasie ważyła 1890, tak więc różnica jest dużo większa niż u Ciebie. Po prostu będę miała częściej kontrolę tego jak mały przybiera, wiec pewnie tak samo będzie u Ciebie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry