reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Witam się i ja, niestety też przeziebienie mnie dopadło...
Ale przyjechałyśmy rano z córką do mojej mamy, pospacerowałyśmy trochę bo takie piękne słoneczko świeci.
A jakie cudeńka w lumpku kupiłam dla mojej malutkiej. Później pochwalę się na zakupowym :biggrin2:
Wczoraj też w końcu zamówiliśmy trochę rzeczy dla dzidzi: łóżeczko, wanienkę, pieluszki, kocyk z podusią do wózka, laktator, butelki, smoczki, nożyczki, szczotkę i grzebień jeszcze inne drobiazgi. A z listy ubyło już dużo:wink::evil:
Zastanawiam się jeszcze nad pościelą, bo typów...
W ogóle to czuję cały czas ból w kroczu i staram się oszczędzać, bo córeczka ma już bardzo nisko główkę podobnie jak u rsz.

Przyszłam z corcią do kulkolandii, także mam 2 godziny dla siebie :-) :)

Hey.ja po usg, nie jest zbyt dobrze:-(
Mala ma tylko 1060 g, ja dostalam dzis zastrzyk ze sterydow, jutro kolejny. Za tydzien kolejne usg, bardzo sie martwie. to jest 29 tc.
No i co 2 dni mam ktg. Dzis mialam pierwsze, serduszko i przeplywy w najlepszym porzadku, ruchy tez ;-)

Oj no faktycznie co za dzień :/ Ania wiem ze łatwo pisać żebyś się nie denerwowała :/ trzeba poczekać na to kolejne usg jak przybiera.. kurcze ze aż tydzień :/ Może się okaże że nie jest źle..

reklama
Mala ma tylko 1060 g, ja dostalam dzis zastrzyk ze sterydow, jutro kolejny. Za tydzien kolejne usg, bardzo sie martwie. to jest 29 tc.
No i co 2 dni mam ktg. Dzis mialam pierwsze, serduszko i przeplywy w najlepszym porzadku, ruchy tez ;-)
Aniu ja mialam usg w 29 tc wg om (suwaczek troche przeklamuje ;)) i moja Corcia wazyla 1000g, dr powiedziala ze jest ok, na wykresach dla 29 tc tez sie miescila w normie. Tobie lekarz powiedzial ze coreczka za mala?
A co sie dzieje ze sterydy podaja? Przepraszam jesli pisalas, musialo mi umknac :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry