reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ania 50 ja też łącze się w cierpieniu. Ból gardła mi już minął ale katar ewidentnie mi się gdzieś osadza i kaszle tragicznie. Tez się obawiam o krtań ehh.

Lusinda na sero internista taki beznadziejny ze Ci leki przepisał których brać nie możesz? :/ masakra po prostu i jak tu ufać lekarzom :/

reklama
To chyba najgorszy czas na chorowanie, u nas sa takie kolejki ze nawet prywatnie trzeba kilka dni czekac na wizyte :/

Antus ja mialam ostatnio leukocyty w moczu, bez bakterii, u mnie to bylo od infekcji grzybiczej.

Lusinda na sero internista taki beznadziejny ze Ci leki przepisał których brać nie możesz? :/ masakra po prostu i jak tu ufać lekarzom :/

no :/ dobrze że czytam zawsze ulotki zanim wezmę jakiś lek. Na szczęście przepisuje się jeszcze przed porodem do innej przychodni ale jakoś nie mam kiedy tam podjechać deklaracje wypisać bo mi nie po drodze

Mi też brakuje cierpliwości, od kilku dni w ogóle jakaś się czuje ociężała, brzuch zaczyna mi ciążyć coraz bardziej no ale czego się spodziewać jak jutro zaczynam 34 tc. Dziś od rana pranie pluszaków Laury i rożków dla małego, pranie pościeli, pieczenie chleba, prasowanie a popołudniu wybieram się na kawkę do koleżanki z pracy, która ma dla mnie przygotowane ciuszki dla maleństwa. Ma dwójkę chłopców w wieku 2 i 4 lata więc Laura się z nimi wyszaleje.
Noce nam się super poprawiły, od kilku dni Laura w ogóle się nie budzi, więc chociaż wyspana jestem.
Miłego dnia mamuśki :)

Antus ja mialam juz 2 razy w tej ciazy infekcje ukl moczowego i zadnych objawow u siebie nie widzialam. Dostalam antybiotyk do wypicia na noc i przechodzilo :)

Taki czas, ze chyba wszystkie przeziebione jestesmy :( chcialam sie dostac do jakiejkolwiek lekarki, bo wszystkie babeczki u nas sa godne zaufania ale do nich w chwile sie miejsca koncza, nieraz juz 7:10 jak sie dodzwonilam to byl komplet... Mamy tu tez 2 panow lekarzy, do nich zawsze sa miejsca, ale oni na slepo szprycuja antybiotykami praktycznie bez badan. Na dodatek jeden z nich za kazdym razem (a bylam u niego juz min 4 razy, z przymusu) mnie opieprza ze jestem chora bo mam kolczyk w jezyku a jakbym nie miala to nic by mi nie bylo :rolleyes2: ''jak pani takie brzydkie rzeczy w buzi nosi to co sie dziwic ze chora!''

Zazwyczaj przy takich przeziebieniach to juz w ostatecznosci chodze do lekarzy, zawsze samo przechodzi ale chcialam byc pod kontrola ze wzgledu na to ze jestem w dwupaku. A z kazdym dniem coraz gorzej sie czuje. Coz moze jutro sie uda.

Ania50, jaka Ty jesteś nieodpowiedzialna - takie rzeczy nosić w buzi :D:D:D to oczywiście żart, ale dziwny ten lekarz, omijałabym go szerokim łukiem!
właśnie czekam na swoją kolej u ginekologa, jeszcze dwie osoby przede mną.
Schauma to super, że nocki Wam się poprawiły, tak trzymać Laurka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry