reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Antus super ze miły personel i że dobrze się czujesz trzymam kciuki byś szybko dostała synusia :-*
Marzenka na pewno coś ruszy :-)
Kochane wesołych świąt Wielkanocnych i smacznego jajeczka. Dużo radości i spokój i czasu spędzonego z rodziną. Odpoczuwajcie, nabierajcie sił i trzymam kciuki za brzuchatki :-*

Dziękuję za życzenia i ja również życzę spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego Śmingusa Dyngusa;-) ;)
Ciekawe czy będziemy mieć świąteczne dzieciatko...:laugh2:
M jechał do pracy i zabrał córcie do babci, pójdą razem do kościoła. Miałam nawet jechać z nimi, ale u nas leje więc nie chcę mi się wychodzić z domu. Także przygotuję obiadzik tylko na dziś, bo święta spędzamy w gościach nie muszę spędzić dzisiejszego dnia w kuchni..
Dziś zamierzam odpoczywać:tak:

bluelovi dopiero dzis Julia wraca od babci, wczoraj chcielismy sobie jeszcze wszystko ogarnac. Ciekawa jestem strasznie reakcji.

Drobi rodzilam w koncu na Zelaznej. Okazalo sie, ze wszystkie zgody dotyczace dziecka podpisuje sie juz po porodzie. Byla u nas pediatra, ktora przedstawila mozliwe skutki nieszczepienia i musialam napisac, ze sie nie zgadzam.

Hej dziewczyny Wesołych Świąt również od nas. Smacznego jajeczka i spokojnej, rodzinnej atmosfery. Może faktycznie jakiś kurczaczek nam się pojawi :)
U nas pogoda przepiękna czekałam na taką bo będę prac pościele co mi się nazbierały.
Z koszyczkiem wysyłam babcie z Damiankiem babcia się cieszy a ja nie będę jeszcze się tam do kościoła pchać świeżo po chorobie :) Tylko koszyczki naszykowallismy wczoraj Damianek malował pisanki :)

Dziewczyny i ode mnie wszystkiego dobrego, zdrówka dla Was i Waszych rodzin. Wesołych Świąt :*

Ja kuchnię mam już opanowałam bo tylko sałatkę zrobiłam, dwa ciasta upiekłam już wczoraj więc dziś tylko prasowanie i ogólne ogarnięcie mieszkania. Jutro będziemy objeżdżać rodziców a w poniedziałek pewnie dziadków więc nic specjalnie nie musiałam przygotowywać. Powiem Wam że co raz bardziej drętwieją mi ręce. Na początku były to tylko dłonie i to ta na której stronie spałam, a dziś to całe ręce :( K. pół nocy mi je masował bo nie mogłam spać, a później drzemałam na siedząco bo wtedy trochę mi przechodziło. W ciągu dnia tylko mam palce takie opuchnięte i zdrętwiałe, no ale powoli się denerwuje.

reklama
Do góry