reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aluniawdz ja chyba nie doczekam do maja bo mam już duże bobo i brzuch dosyć nisko więc może do końca kwietnia i mnie złapie :D

reklama
Mikulinka gratulacje. I mamy pierwsze kwietniowe dzieciątko i do tego Prima Aprilisowe ;)
Jak będziesz mieć siłę to napisz jak się czujesz, jak malutka.

A ja spać nie mogę bo moj M poszedł na pepkowe do kolegi któremu się właśnie wczoraj urodziła córka i jeszcze go nie ma. Brzuch zaczyna mi się spinać z nerwów.
Kitki wczoraj była taka pogoda ze wszyscy ledwo chodzili a co dopiero ty w 9 m ciazy. Do tego duszno, gorąco i te kolejki.
Renia, Dzoana, Marzenka oby wam się rozkrecilo szybko i sprawnie.
Beatka gratuluję udanej wizyty u pediatry i tego że Damianek tak ładnie rośnie.

Mikulinka gratulacje :-D
Czyli się zaczęło, teraz każdego dnia poprosimy o wieści o narodzinym dzieciątku :biggrin2:
Ja dziś mam równo 37tc. czyli mogę już rodzić bezpiecznie:biggrin2:

reklama
Do góry