Tez bym jadła, a nie umiem zanduyo, bo jak wspomniałam , jestem 14 mscy po resekcji żołądkaJa jestem non stop głodna a jednocześnie nie dam rady jeśćsenność i lekkie zawroty głowy to już codzienność. Do tego co wieczor mam delikatne skurcze brzucha i kłucie
reklama

Weronik@29
Fanka BB :)

Ja nie mam sił na nic 

od poniedziałku do pracy a ja zero mocy . W domu obiad gotuje chyba z 2 godziny 
 sprzątać to nawet siły nie mam 
nawet do basenu mi sie isc nie chce w tych upałach . Kanapa tv i woda pod ręką

KaMaLi

Kochana, wiem co czujesz. Jestem po dwóch poronieniach. Miałam to samo uczucie. Teraz mam nadzieję, że to nasz szczesliwy 3 raz. Żyje nadzieja. I ty żyj. Uda sięChciałabym przechodzić dalej z wami kochane
Żadne słowo nie ukoi Twojego bólu, wiem to jako mama Aniołka, którego mogłam przez parę chwil tulić w ramionach (zmarł w czasie porodu), urodzonego w niespełna 22tc, była to moja 1 ciąża wtedy, wyczekana, wymarzonąChciałabym przechodzić dalej z wami kochane
Bardzo mi przykro. Ja 2 poprzednie ciąże tez poroniłam jedna była bliźniacza bezzarodkowa , kolejna w w 8-9 tygodniu . Teraz być może pozamaczicznaŻadne słowo nie ukoi Twojego bólu, wiem to jako mama Aniołka, którego mogłam przez parę chwil tulić w ramionach (zmarł w czasie porodu), urodzonego w niespełna 22tc, była to moja 1 ciąża wtedy, wyczekana, wymarzonąteraz 15 sierpnia minie 8 lat, ale to wszystko we mnie jest jakby się działo dziś
Ja druga ciążę miałam mega na podtrzymaniu, w 35 tc CC , syn skończył w czerwcu 7 lat , jest niepełnosprawny.Bardzo mi przykro. Ja 2 poprzednie ciąże tez poroniłam jedna była bliźniacza bezzarodkowa , kolejna w w 8-9 tygodniu . Teraz być może pozamacziczna![]()
KaMaLi

Ojej, jesteś dzielną mamą. A wiedziałaś, że urodzi się z niepełnosprawnością?Ja druga ciążę miałam mega na podtrzymaniu, w 35 tc CC , syn skończył w czerwcu 7 lat , jest niepełnosprawny.
Nie. Syn ma stwierdzony autyzm bardzo wysoko funkcjonujący, zaburzenia paranoidalne itp. ADHD, na pierwszy rzut nie powiesz, że coś z nim nie takOjej, jesteś dzielną mamą. A wiedziałaś, że urodzi się z niepełnosprawnością?
Trzeba więcej cierpliwości niż że zdrowym dzieciakiem
reklama