reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy z Przymorza w Gdańsku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

ewaff123

Początkująca w BB
Czesć,
Poszukuję kwietniowych mam mieszkających na Przymorzu w Gdańsku. Zawsze możemy być koleżankami z przyszłych zebrań i wywiadówek.

reklama
No cóż, nie jestem z Pomorza, wręcz odwrotnie południe Polski. Zawsze zazdrościłam Wam morza, mogłabym tak go słuchać godzinami. Zyczę powodzonka w poszukiwaniach. Wiem, że chyba dwie dziewczyny są z tamtych okolic. Napewno się odezwą.

Hej ewaff :) doskonale pasuje do tego kogo szukasz :)
termin: 29 kwietnia, miejsce zamieszkania: Przymorze w Gdansku :)

pozostaje tylko pytanie czy ewie chodzi o przymorze czyli polnoc polski, czy moze o dzielnice gdanska przymorze ???

Na Żabiance (Subisława) mieszka babcia mojego męża, w Jelitkowie spacerujemy sobie czasami nad morzem, jak mi jodu brakuje. Na przymorzu skończyłam uniwerek:) a mieszkam w Tczewie więc myślę, ze mogę też się jakoś zakwalifikować do tej grupy.W końcu to zaledwie 50 km:) Chyba, ze liczą sietylko gdańszczanki:)
Buźki!

ja z moreny z nowego mieszkanka mam taki widok ze jak jest piekna pogoda to tez widze morze ;D

Dzisiaj morza nie widać, bo jest mgła. Ale czasami widać Hel :)

Sporo nas z Pomorza :)

Zazdroszczę Wam kobitki. Ja do morza muszę przejechać całą Polskę.

reklama
Ale macie fajnie z tą bliskością do morza i ..... do Mc Donalda:)
Byliśmy na cmentarzu w sobote z mężem u jego dziadka i Mc Donald uratował nam życie. Po wizycie na cmentarzu na Łostowicach i wizycie u babci 9która wiedziała, ze będziemy i nie zrobiła ani kanapki) najblizej było właśnie tam. Także zgrzeszyłam i nakarmiłam maleństwo tortillą i .... no dobra już nie powiem,pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry