Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzis jak wstal po 7 to dopiero o 12-ej zasnol a tak to drzemal po 15min i arie, myslalam ze go moze brzusio boli ale to nie to, bo da sie uspokoic .... moze zlosci sie jak nie moze zasnac?? sama niewiem 

dalej mam nogi jak beki i lekarz przepisal mi jakies tabletki ale za kilka dni mam isc do kontroli i przyniesc wyniki badan z koncowki ciazy i wypis ze szpitala bo podejrzewa u mnie gestoze - czyli zatrucie ciazowe

no rychlo w pore jak sie okaze ze rzeczywiscie je mialam i w szpitalu mi o tym nie powiedzieli jak bylam 1-szy raz bo robili mi badania w tym kierunku to bedzie super.....
ale normalnie zabezpieczenia wymyslaja
;-)

Dziś w nocy Synek troszkę dał popalić... Budził się co 1,5 godzinki na jedzonko, a od 4-6 w ogóle nie spał
Za to później zasnął i ja też do 11 pospałam ( oczywiście z przerwami na karmionko )
Dziewczyny ja na serio się wystraszyłam, bo dosłownie chyba z pół szklanki świeżej krwi poleciało :-( I słabo mi... Nie wiem, czy jechać do szpitala sprawdzić co jest, czy to norma
KUR**

wiem co ona czuje bo ja tez mialam dolka w szpitalu jak maly niechcial jesc i spadal z wagi ale mnie tylko straszyli kroplowkami i butle mu dali i to pomoglo......