Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie juz i tak z nim bylas na polu....KASIU ja też nie kumam czaczy....o co jej biega....nie wnikam i tak zrobie swoje....ona kaząła mi codziennie werandować na balkon a potem na spacer....boże przeciez jak ciepło to po co mi werandowanie i tak byłam z nim u lekarza już....
Mój też dostał wodę i chyba usnął....tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tu....:-)

. Byłam dzis na ktg, skurcze jak skurcze, tętno ok, w piątek znowu i jak nic się do tego czasu nie wykluje to w sobotę na oddział i będą kombinowac. Mój gin się zastanawia, czy mnie nie chlasnąć (cc) ja już sama nie wiem, co robic. Moze mała nie moze wstawic się w kanał, dlatego , ze taka duża jest. Cholera wie, w każdy razie po dziurki w nosie mam tej ciąży!!!

, nie odzywam się teraz za często, bo trudno by nam było znaleźć wspólny temat. Zostałam sama na placu boju, bo czuję coś, ze Aga chyba urodziła....nie odzywa się???;-);-);-)Oczywiście czytam Wasze cenne rady odnosnie pielęgnacji maluszków, ale nie mogę się jeszcze podzielic swoimi doświadczeniami, może niebawem, poza tym powiem Wam szczerze, ze mnie trochę dołuje, jak czytam i oglądam Wasze słoneczka i Zazdroszczę jak cholera, bo ja nie wiem kiedy moja panna zdecyduje się wyskoczyc, buuuuuuu
za to teraz od 7 mała nie spi tylko przysypia, cyc i czuwa
znów w nocy nie chwytała sutka i darła sie w niebogłosy wiec buteleczka... ja nie wiem czemu w nocy nie da rady, moze ona spryciula i sie leni bo wie ze dostanie z butelki
ale ogólnie grzeczna :-)
przede wszystkim ze względu na to ze malutka sie urodzila i ze ta zołtaczka jeszcze sie jej trzyma