Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(co uwielbiam 
)
NiaNiu dziękuje:-)
[/FONT]
Chyba na siłę choć te 15 minutNianiu - a jak moje słońce ssie 10 minut z jednej piersi a potem albo zasypia i muszę wybudzać albo wypluwa sutek... Z drugiej strony chyba przybiera na wadze bo ładnie się zaokrągla na buzi, nóżkach, brzuszkuNo i śpi tak jak opisywałaś we wcześniejszym poście. To chyba wszystko jest wtedy ok? Czy powinnam na siłę karmić te 15 minut? Kurcze ja chce być super matką i wszystko wiedzieć
) i nie miewać tych napadów wątpliwości.... A jutro podpytam panią doktorkę na wizycie kontrolnej, o ile uda mi się do niej zarejestrować, bo tam zawsze tłumy....

Choć w sumie jak ładnie spi to czy ja wiem
Ja to jestem okropną plansitką i moją wadą jest to że uwielbiam miec wszytsko poukładane, zaplanowane i staram sie trzymać jakis tam załozeń
Ale to okropna upierdliwosc wiec moze lepiej to olac 
Ja codziennie, po to by utrwalić mu, ze kapiel jest przed snem. A dzieciaki lubią przewidywalnoscelo
mała wisi na cyckupediatra byla i wsio ok :-)
mam pytanie; czy kapiecie dzieciaczki codziennie ???
lepiej wtedy "działają",

A na dwórek ubieram ją w polarkowy lekki dresik, pod spodem body z krótkim rękawkiem i czapeczkę oraz skarpetki. Na to kocyk.
Moja Pati ma taką dziwną przypadłość - od razu jak tylko sobie beknie po jedzonku to natychmiast i za każdym razem "włącza" się jej czkawka... I znowu muszę jej cyca dawać, co by się nie męczyła. Czy Wasze pociechy też mają coś takiego?

Dziewuszki lepiej nie klepać, bo dla dziecka nawet takie"lekkie" klepanie moze byc przyczyną niespokojego snu i róznych innych akcjietc.Ada a klepiesz po pleckach? bo ja klepie a jak nie pomaga to biore go na przewijak i klade i spowrotem biore pionowo i czasem pomaga
no to widze Kasiu ze dzis to my obie nad naszymi biednymi synkami płakalysmy![]()

, czy rzeczywiscie taka duza jak prognozuja
, bede trzymac kciuki czy to CC czy SN i szybko dawaj nam tu znac:-)
;-), no czekamy
;-)
, papatkico te dzieciaczki mają z tymi oczkami masakra mojemu od wczoraj popoludnia tez jedno oczko zaczelo ropiec strasznie przemywam mu sola kilka razy dziennie i nic....witam mamusie..
Lady jak pępek ropieje to trzeba do lekarza prawdopodobnie antybiotyk w masci dostanie.
Nasze oczko dalej ropieje i mamy już 3 kropelki tym razem antybiotyk..oby pomógł bo nie wiem jak to bę nienacka... co za przm kanalików..auć...
;-)
Czesc dziewczynki
Lady kozo sliczny ten twoj synus:-), pepek sie przemywa w kazdym zakamarku nie tylko zwierzchu;-)
;-)
Alu on potrafi ulac i to tak dosc obficie juz jak spi i to czasem ponad 2 godz po jedzeniunp dzis w nocy jadl o 1:30 a o 3:30 sie zerwalam do niego bo zaczal kaszlec i mu sie duzo ulalo
wiec to nie tylko zaraz po jedzeniu i to jest najgorsze po spi tak czujnie ze nawet slysze jak on smoczka wypluwazeby mi sie nie udusil
moze wczoraj moje mleczko z piersi mu nie podeszlo i go brzusio bolal .... juz sama niewem
co do pepka to nam polozna pozwolila moczyc przy kapaniu ale potem porzadnie skropic watka z spirytusem i ja czasem jeszcze patyczkim przetarlam mu dno pepka i nic sie nie dzialo....
a polozna to musisz isc do przychodni i powiedziec ze urodzilas to przyjdzie[/quoteo prz
Bidulek....moze ta zmiana mleczka mu pomoze.......
Mialas racje trzeba bylo isc zglosic do przychodni...tak to bym se czekala wieki na nia....
Dzieki za info co do wit "k",ale ja wlasnie dokarmiam i nie bardzo wiem co robic,a moja rodzinna tez jakos dziwnie te dawki przelicza?Chyba zadzwonie jeszcze do jakiegos pediatry?????????????
mi kazala podawac d3 codziennie jedna kaspulke a k tylko wtedy jesli karmie tylko piersia... boi jak sztucznie to nie bo w mleku jest ta witamina
A to moje szczescie ( w koncu zdjecia umiem wstawiac)
[/quote
slodki Misiak )
Ada każda położna na swoje (inne) wersje moja to 10 dniach pozwoliła, ale pediatra powiedziała ze po 3 tyg. ja sie wkurzyłam i polazłam do przychodni i sie pytam innej pediatry a ta mówi ze mozemy wychodzić jak powyzej 10 stopni po 10 dniach tylko żeby sie dobrze ubrać. a i wcześniej werandować ze 2 -3 dni
mi polozna ze szpitaka mowila ze po 7 dobach zycia dziecka przy ladnej pogodzie mozna werandowac pierw 20 minut potem do godzinki a potem pol godzinki dworu i tak przedluzac z dnia na dzien... i ja smigam z nim codziennie od 9 doby
Czesc wszystkim mialam wiecej napisac ale juz sie Sebcio obudzil:/

.
A który kod wklejasz z fotosika że Ci się wyświetla zdjęcie, bo ja jak próbowałam to się wklejał link zamiast od razu zdjęcie.

ech dzisiaj jedziemy na kontrolę, niby wiem ze jest dobrze a sie denerwuje.
ja się staram nie odzywac bo zaraz focha robi.