lene55
Fanka BB :)
Aga, do jutra urodzisz- czuję to , a moja intuicja jeszcze tu nie zawiodła, 

, i ja zostanę sama, buuuuu:-
-
-(, bo u mnie boli ale nie tak mocno jak u Ciebie,
Poza tym ja też brałam slub w maju, tak jak Ty i może jak mała jeszcze posiedzi to urodzę dokładnie w rocznicę, w sumie fajnie by było, a to raptem 5 dni jeszcze.
U mnie pogoda fatalna, leje z różną częstotliwością i własnie wrócilismy do domku z festynu. Mój małżon garł mecz towarzyski, póżniej byliśmy ze znajomymi na lodach i pizzy nad morzem. Oczywiście, jak stwierdziłam, ze od tych spacerów opuchnięta jestem jak mops -postanoowilismy wrócić do domku. I zaraz idę pospac, bo mi oczy same się zamykają

, to chyba ciśnienie. Buziam wszystkie rozdwojone i Aga Ciebie też-jutro będziesz tulić swą Marysię

, i ja zostanę sama, buuuuu:-Poza tym ja też brałam slub w maju, tak jak Ty i może jak mała jeszcze posiedzi to urodzę dokładnie w rocznicę, w sumie fajnie by było, a to raptem 5 dni jeszcze.
U mnie pogoda fatalna, leje z różną częstotliwością i własnie wrócilismy do domku z festynu. Mój małżon garł mecz towarzyski, póżniej byliśmy ze znajomymi na lodach i pizzy nad morzem. Oczywiście, jak stwierdziłam, ze od tych spacerów opuchnięta jestem jak mops -postanoowilismy wrócić do domku. I zaraz idę pospac, bo mi oczy same się zamykają

, to chyba ciśnienie. Buziam wszystkie rozdwojone i Aga Ciebie też-jutro będziesz tulić swą Marysię

ale na szczescie jak sie legła o 12 to dopiero wstala po 15 :-) i ja sobie pospalam 
ale zaraz i tak cyc 
.....teraz jest z nim mama wcześniej mój ale już nie długo będę sama hmmm......ciekawe co ja i w jaki sposób porobię w domu.....