reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej dziewczynki!!!

Mój książe od rana marudzi na maksa...dostał vuburcol i mam nadzieję,że pójdzie pajać aaaaaa....mój w nocy usypia sam chyba że ma kolke to gorzej a w dzień to cos mu się odwidziało spanie i biorę go na ręcę tzn.na kolanka kładę ale nie spaceruję z nim....bo potem mama pojedzie mój w pracy a ja sam to nie dam rady jak mu sie spodoaba...

KASIU ja nie moge dac Infacolu bo mój za mały ma dopiero 10 dni a on jest od miesiąca więc lipa....ale pediatra nie kazała nic dawać....dopóki się nie uspokoi po tym mleku Nan....no zobaczymy Nutramigen pije trzeci dzień...

a ja mu właśnie kupiłam lezaczek fisher price

reklama
No to sie pochwal:-) wstaw jakies zdjatko;-)

A mnie zaraz trafi:crazy:, nie chce spac:baffled: tzn przy cycu spi, no odbilo chlopakowi dzisiaj, co to majowka czy co;-)?

Ada ja mam lezaczek fisher prica od 0-18 kg jest super chodz te wibracje pod tylkiem troche irytuja Maksa .... moze jakby byl laskom to bylby heppy:-D:-D

za to wanienka z fisher prica to to talna lipa;-)

Dziewczyny moj Maks jest taki gruby ze ju prawie szyi nie ma... wlasnie patrze a pod szyja mu taka dziwna skorke luszczaca sie i mokra wyglada jakby byl odparzony..... co ja mam zrobic czym to posmarowac:-(:-(:-(grubas jeden:-(

ZAUWAZYLAM ZE MOJ SYN MA KOLKI JAK GO DO LOZECZKA ODKLADAM:-D:-D:-D

KASIU mój od rana marudny ale dostał Viburcol i spi....mam nadzieję,ze mojego wibracja nie będzie irytować....

RENIU o taki kupiłam....
moz-screenshot-10.jpg

NO JA TEZ MAM TEN .......ja nie powiem zebym byla zadowolona....ma tylko wibracje... zadnej muz i tralalal........ale to wybor mojego R. na szybcika wiec jest jak jest...

Kolki w lozeczku:-D:-D:-D dobre

Kasia moze pudrem to sie faldki sklejac nie beda, ale nie stosowalam tylko widzialam ze tak robia:-)

no ja juz nie wiem ...tam wogole nie ma dostepu powietrza .. chyba zasypie to pudrem.. albo maka ziemiaczana...rany boskie:-(kolejny klopot... teraz sie zastanawiam czy przypadkim ostatnio jak tak ryczal to, to go nie bolalo ...a ja tu zaraz kolki wymyslilam...:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

No to KASIU mnie pocieszyłaś z tym leżaczkiem ....a co do pudru to RENIA ma rację ja daję alantan mu pod szyjke bo rośnie mu drugi podbródek i mu się tam skleja i ma potówki.....a to pomaga....:tak::-)

No to KASIU mnie pocieszyłaś z tym leżaczkiem ....a co do pudru to RENIA ma rację ja daję alantan mu pod szyjke bo rośnie mu drugi podbródek i mu się tam skleja i ma potówki.....a to pomaga....:tak::-)

no moj ma juz ten drugi podbrodek........no wlasnie tez tak pomyslalam ze alantanem tam mazne ale tam sie skorka poci wiec chyba lepiej rtym pudrem lub maka ziemiaczana............. co myslita

ide cos zjesc bo o glodzie siedze:-)

reklama
suknia będzie się dopiero szyć, a zieleń(będzie delikatna) zostanie "nałożona"

wywaliłam moich facetów na spacer, to se odpocznę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry