reklama

Kwietnióweczki 2008

Ja mam alanatam więc tym mu sypię a i mąka też dobra na to więc spróbuj....:-):-):-):-)

Mój mąż na mnie zezuje widzę i muszę zejść z kompa idę jakieśpapu zrobię

reklama
wydaje mi sie ze puder albo maka bo jak ona ma tam ranki to osuszy:-)

I powiedzcie mi dziewczyny, wy kladziecie te maluchy do tych lezaczkow? one mi sie strasznie siedzace wydaja:baffled:

Hej :-)

Ja na szybko, bo mój terrorysta dziś niespokojny :baffled: Nocka w miarę ok :tak: Po butli spał ładnie 3,5 godziny, po cycku co godzinka pobudka :baffled::-(:sorry2: Wymyśliłam, że będę Go karmić 2 razy cyckiem, potem 1 raz butla i od początku schemacik 2 razy cycek, potem 1 raz butla... Trudno, głową muru nie przebiję :sorry2:
Masiek, ja też jestem strasznie ciekawa Twojej sukni !! :-p
Kasia, mój Mały też 2 podbródki ma :tak: Boję się, żeby jeszcze trzeciego sie nie dorobił z tym Jego apetytem :-D Ja słyszałam, że właśnie maka ziemniaczana jest dobra na takie otarcia :tak:
Dziewczynki nie rozdwojone rozdwajać się !! Dziś taki piękny dzionek na rozdwajanie ;-) 1 maj :-)
Renia leżaczki są siedzące, ale ja np. mam taką opcję, że rozkładam dolną część i wtedy jest leżący :tak: Wytłumaczyłam, ale pewnie i tak nie wiesz jak to wygląda :-p Później postaram się wkleić zdjęcie.

Oki... Ja lecę chociaż pod prysznic zanim mój Synalek się obudzi :-) Buźki !!

Leo też ma leżaczek podobny do Aduś tyle, że wibracje hrabiego wkurzają, a na muzykę (bo są tam jakieś) nie reaguje, najczęściej pogapi się i zasypia.

Co do odbijania, my też męczymy a efekt jest taki, że Leo czesto zasypia na ramieniu jak na zdj. dzisiaj po cycu tata dostał by ponosic do odbicia i hrabia slodko zasnal:happy:

Hej :-)

Ja na szybko, bo mój terrorysta dziś niespokojny :baffled: Nocka w miarę ok :tak: Po butli spał ładnie 3,5 godziny, po cycku co godzinka pobudka :baffled::-(:sorry2:
Wymyśliłam, że będę Go karmić 2 razy cyckiem, potem 1 raz butla i od początku schemacik 2 razy cycek, potem 1 raz butla...
Trudno, głową muru nie przebiję :sorry2:

Masiek, ja też jestem strasznie ciekawa Twojej sukni !! :-p
Kasia, mój Mały też 2 podbródki ma :tak: Boję się, żeby jeszcze trzeciego sie nie dorobił z tym Jego apetytem :-D Ja słyszałam, że właśnie maka ziemniaczana jest dobra na takie otarcia :tak:
Dziewczynki nie rozdwojone rozdwajać się !! Dziś taki piękny dzionek na rozdwajanie ;-) 1 maj :-)
Renia leżaczki są siedzące, ale ja np. mam taką opcję, że rozkładam dolną część i wtedy jest leżący :tak: Wytłumaczyłam, ale pewnie i tak nie wiesz jak to wygląda :-p Później postaram się wkleić zdjęcie.

Oki... Ja lecę chociaż pod prysznic zanim mój Synalek się obudzi :-) Buźki !!
Lepiej zebys go karmila cycek butla i znow cycek bo jak zaskoczy ze z butli lepiej leci to sie pozegnasz z karmieniem...zreszta i tak uwazam ze jak bedziesz go dokarmiac to pokarmisz gora do 6 tyg ...gdyz w 6 znowu jets skok i dziecko potrzebuje wiecej mleka a ty nie nadrobilas brakow z 3 tyg wiec.................lipa

ta chciała projekty wam pokazać ale słyszę jak terrorysta pod blokiem już daje czadu tacie:-p:rofl2:
spadam
pewnie po obiedzie się pokażę:-)

no Kaisa ma racje cus w tym jest..z racji ze moja lubi cycac naokragło jak w nocy śpi 3- 4 godziny to moje piersi chcą eksplodować! A jak je to bokami jej wychodzi...
Masiu ale słodko..moja zasnie na amieniu jak juz cholernie zmęczy się cycoleniem... ale ogólnie nie lubi ani na brzuszku ani na ramieniu wkurza sie niesamowicie... i głowe podnosi i nerwami ciepie..;-)

CO z ta pogodą? Szarówa taka ....czekam az Cudek sie zbudzi z niespokojnego snu (znów :-() pocycoli i spadamy na spacerki..moze uda mi isę gdzies fryty kupić bo mnie dzis głód męczy masakra........ a wszyscy wokół jedzą..a mnie ino śłina cieknie bo nie moge

jestem znowu. po obiadku. ja najedzona synek najedzony, przewinięty i przebrany ja też musialam się przebrac bo jak go karmilam to sie koles obsikal, cos te pieluchy nam nietrzymaja:sorry2:

A teraz z W. siedzimy i czekamy na wieści bo jego siostra pojechała rodzić.

reklama
No spacerek zaliczony i synek nauczył się ruszać na rowerze i trzyma równowagę ładnie i hamuje, tylko zbitymi klejnotami to opłacił jak krawężnik zaliczył :) A pogoda się u nas zrobiła piękna, tylko znów w domu ukrop... Pewnie zaraz znowu uciekniemy.

Jeremi - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych w życiu imieninek :)) Duuuża buźka !!!

Masia - już widzę tą suknię oczyma wyobraźni - pięknaaa! :)
A Leo - słodkousty :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry