reklama

Kwietnióweczki 2008

Aga, współczuję Ci bardzo tych bóli, wczoraj na Twoim miejscu opieprzyłabym tą położną i powalczyła żeby mnie zostawili, ale wiem, ze łatwo się mówi. Ja też się dziś wkurzyłam. Byłam na ktg i małej tętno zanikało albo spadało do 50 i myślałam, że ten konował skieruje mnie na doplera albo zrobi usg, a ten czub dał mi skierowanie i kazał się zgłosic jutro rano na wywołanie, takj sobie myślę, ze jak się coś stanie to go zabiję chyba. Zrersztą bierze odpowiedzialność na siebie, bo podpisał się pod tym ktg. Mam nadzieję, ze będzie ok.:-(Jak coś to trzymcie za mnie kciukasy jutro, może się uda wywołać Hanię.

reklama
Wiecie co mój pospał godzinę nawet...hehehe....zawsze jak go przebieram po karmieniu to się rozbudza i po spaniu to se pomyślałam a przebiorę go teraz przed spaniem i co moja mama go karmi właśnie i się zesrał:crazy: i po co przebierałam....

MADZIU pewnie się przyzwyczja ja myślę,że to potówki....bo je NUTRAMIGEN i woda przegotowana popija....

KASIU może faktycznie od nabiału spróbuj odstawić i po tygodniu zobaczysz efekt....tak jak radzi Madzia.....a to ty też w maju se za mąż poszłaś....:-) nie mam nastroju dziś na rocznicę w ogóle to mi się dziś rano przypomniało....

kurczę mojemu jak się nie odbijało to nie a teraz jak beknie to aż chałupa się tzręsie i jeszcze mało sie nie porzyga przy tym.... aż ulewa trochę przy tym bekaniu....wczoraj jak beknął mi tak w nocy to moja mamawleciała do pokoju bo się wystraszyła co mu jest a ten jak pociągnął beknął mało się nie porzygał i się osrał....no nie mogę z niego.....

dziewczyny, napiszcie, czy któraś miała robiony test oksytocynowy? jak to jest, bo ja naczytałam się, ze to bardzo boli a jutro mnie to czeka i nie wiem czego się spodziewac. Buziaki i z góry dzieki.:baffled::baffled::baffled:

aduś mój Leoś jak się odbeknie to można się zdziwić taki mały a beka głośniej od W.:laugh2:a przy tym często kupkę strzeli taką że fuuu. Gorzej jak zawartośc pieluchy nam wypłynie:nerd::baffled:
się ubrałam, zaraz Leosia zapakuję i na mały spacer wywędruję, muszę po drodze zrobić małe zakupy bo po jednym dniu w lodówce zostało jedno jajko i puszka tuńczyka:sorry2: a sklepy najbliższe otwarte do 13. i W by nie zdążył a jutro znowu wszystko pozamykane. Idioctwo.
oki zmykam.

oststnio jadlam salatke z tunczykiem i cos mi sie zdaje ze to od tego ...a moze to potowki ale potowki rozumiem na karku ale nie na czolku i skroniach.. jzu sie zastanawiam czy to nie uczulenie na plyn w ktorym piore.. ale to plyn dla dzieci .. sama nie wiem... wczoraj odparzona szyja u grubego dzis te uczulenie wykoncze sie ..jak jedno sie poprawi to drugie wyskoczy

Ach maly wazy 5020.. wiec nie dziwota ze mu sie odparza pod broda .. jak taki gruby
ta polozna to jakas walnieta jest pokazuje ze maly ma uczulenie i mowie krowie ze go brzuch boli ze moze to alergia na mleko i przetwory mleczne a ta krowa do mnie ze mleko jest zdrowe i mam pic bo karmie hahahah ciemnogrod zasrany...
no nic odstawie produkty mleczne i zobacze jakie beda rezultaty.....oby to nie to bo padne z glodu.

Faktycznie KASIU głupia baba z tej położnej....mój zjadł godzinę temu i lezy się wiję....cały czas się zastanawiam bo on nawet jak beknie to uleję...i nie wiem czemu czy to normalne??? nie wiem sama....ach te dzieciaczki....ciągle sie martwimy....

LENE ciężko powiedziec jak ty zaeragujesz na oxy ze mna była jedna której podali i nic i zrobili CC ja zaeragowałam natychmiastowo....ciężko przewidzieć...a że boli to chyba musi boleć...ale wszystko zależy od organizmu tak myślę....

Ja wciąż w dwupaku kompletnie nie wyspana ...

Nie wiem co mam robić 14 godzin takich skurczy co 10 minut robi swoje - wyglądam dziś jak zombi, czuję się gorzej niz wczoraj czyli jakby przejechał mnie tir a potem walec...
Boję się o małą bo jej chyba takie skurcze też się nie podobają jak jej sie domek zmniejsza?

Kurcze dziewczyno to masakra 14 godz skurczy co 10 minut i wszystko pozamykane na cztery spusty:baffled::no:, ciekawe ile cie tak beda meczyc?

Lene trzymam kciuki aby poszlo jak zplatka, a co do proby to nie mam bladego pojecia:-);-)

Adus wszystkiego slodkiego dla Was na reszte wspolnego zycia ( Tobie wyboru dobrej polisy;-):-D)

Kasiu jeszcze polozna przychodzi?:baffled:, mnie juz wypisali i cisza teraz dopiero na 6 tyg, no chyba ze mam zyczenie to do srodowiskowej:happy:, ale klocuch z Maksia:-)

Masiu pogratuluj szwagierce kruszynki;-)

U nas nocka jak zwykle, nie bylo przebojow, chlopak jak usnal o 19.30 to sie przebudzil o 1.30:szok: no ale nie dziwota po calym nie przespanym dniu:tak:, rano odstawilismy rodzenstwo do szkoly, i teraz pocycal i dalej spi:rofl2:, czyli wszystko wrocilo do normy;-)

Dzięki Aduś za odpowiedź, coraz bardziej się boję, ale z drugiej strony bardzo bym chciała miec to juz za sobą. Szok:szok::szok::szok:
zaraz kurier przywiezie karetę dla mojej panny, wiec już wszystko gotowe mam.
Aga, jak tam postępy? mam nadzieje, ze moje przewidywania się spełnią, bo jak nie to :angry::angry::angry:
Powiedzicie mi jeszcze, bo nie mam pojęcia, czy zjeśc sniadanie, czy lepiej na pusty brzusio pojechac? nie mam pojęcia, a ten mój gin tak mnie dzis wkurzył, ze się go nawet nie zapytałam.

reklama
Hejka!

Dzieńdoberek wszystkim!

Aga, Lene - trzymam kciuki za Was i Wasze pociechy! Bądźcie dzielne i przynieście nam zdrowe, śliczne córeczki!

Wczoraj mieliśmy dość koszmarne popołudnie i wieczór. Mała non stop na czuwaniu, nie mogła zasnąć bo najpierw straszny gorąc a potem burza z piorunami i wreszcie tak była zmęczona, że z tego zmęczenia zasnąć nie mogła. A marudna strasznie, nawet na cycu się wkurzała. W dodatku chyba nie mogła zrobić kupki, dopiero dziś rano jej się udało (nawet termometr nie pomagał).
Dopiero po kąpieli, zatankowaniu do pełna i długim lulaniu pospała do 2 rano, potem kolejne karmienie o 5:30 i znów spała do 9:30, moje przemęczone maleństwo. Dzisiaj ma już lepszy humorek i samopoczucie bo od rana deszcz leje i chłodniej znacznie. Ciekawe co to będzie latem??? :szok:

Asiula - no problemo, zawsze do usług :)

A tu mały śliczny uśmieszek dla cioteczek z BB:

Załączniki

• IMG_8379aweb.jpg
    IMG_8379aweb.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 41

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry