lene55
Fanka BB :)
Iza czaderskie zdjęcia, Pati jest słodka jak nie wiem co!!! A Ty jak ładnie w ciąży wyglądałaś, chyba niewiele przytyłaś? nie to co ja, 22 na plusie, chociaż nikt mi nie wierzy, ze az tyle. Odnosnie wody, to z moim małżonem sielanka i chyba bedzie mi podawał tą wodę. Jak dowiedział się, że jutro jedziemy to lekko wariuje, przed chwilą przyjechał wózek (przesliczny) to jeździł nim po domu a wczesniej tulił rozek

. W sumie to kochany jest, wziął nawet zwolnienie i od tygodnia czeka ze mną na poród

, ale najprawdopodobniej bedzie musiał przedłuzyc to zwolnienie, bo jak widzicie mojej sroczce się nie spieszy do nas.Po powrocie z ktg próbowalismy naturalnych metod wywoływania porodu......mam nadzieję, że nie zaszkodzilismy Hani i ciekawe jak długo trzeba czekac na ewentualne efekty

. W sumie to kochany jest, wziął nawet zwolnienie i od tygodnia czeka ze mną na poród

, ale najprawdopodobniej bedzie musiał przedłuzyc to zwolnienie, bo jak widzicie mojej sroczce się nie spieszy do nas.Po powrocie z ktg próbowalismy naturalnych metod wywoływania porodu......mam nadzieję, że nie zaszkodzilismy Hani i ciekawe jak długo trzeba czekac na ewentualne efekty

, ale wybaczone;-)
;-)

no ładnie i kto go rozpuścił niby i kiedy
.....teraz jest z nim mama wcześniej mój ale już nie długo będę sama hmmm......ciekawe co ja i w jaki sposób porobię w domu.....