A
ada04
Gość
dzień dobry Masiu....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc tato trochę go na rękach poniósł ale przypadła pora spania więc Leo do wózka jak tylko położony tak się zaczęły wrzaski. Wyrodni rodzice usilowali nie zauważać że z wózka coś słychać, aż na alejce pojawiły się stare kokoty. 

już je prawie mijaliśmy jak jedna na mnie spojrzała wzrokiem "jak ja tak mogę" a druga zdążyła zlustrować zawartość wózka i zaczęła, jaki on mały, jaka chudzinka penie płacze bo glodny
japierdole. słyszałam opowieści myslałam, że ktoś przesadza a tu prosze bardzo obce baby wiedza lepiej

i komentarza jeszcze jedne "psa lepiej karmia niż dziecko"
W mnie za rękę i uciekamy. Bo ja jeszcze trochę i bym coś hukla na te baby.
bosz jak się cieszę z tej przeprowadzki <jupi>
zabrał mnie do domu. I lepiej bo jak ja się zacznę kłócić to nie odpuszczę i bym te baby jeszcze pobiła.
od razu lepiej jej sie zrobilo i blogo zaspala. martwie sie tylko ze te problemy beda sie nawracac.. w przyszlym tygodniu wybieram sie do pediatry to moze cos na to poradzi..