reklama

Kwietnióweczki 2008

Mój książe miał jeść o 8.00 i jeszcze śpioszka aż jestem w szoku:szok: ale niech śpi ja wstałam ubrałam sie i zrobiłam makijaż i jest cacy kurczę wiecie co z brzucha robi mi się jakis zwis luuuuuuuuuuudzie boże jak mi to zostanie jak ja będę wyglądać.....załamka....

reklama
Aduś :) Spokojnie, dopiero 2 tygodnie minęły a Ty już chcesz jak gwiazda filmowa wyglądać? :)) Wszystko nam zejdzie, nie bój się.

A Książe niech już teraz cały czas taki grzeczniutki jest :) Żeby mamusia mogła co rano sobie makijaż zrobić.

Ja też już z rana kilo tynku, pasek tapety i wyglądam jak człowiek hehe. A teraz idę troszkę mieszkanko ogarnąć na przyjście gości...

WITAM

Lene Gratuluje ! W koncu sie doczekałas!

wczoraj cos nie moglam tu wejsc a dzis nawet nie mam czasu weszlam sie przywitac.....

Czy Wasze maluszki tez smoka nie chca?
jeju jak fajnie byc mama co? ;)nawet jesli noce nie przespane ja tak zapatrzona jestem w Sebcia ze szok ;)
powiedzcie mi cz mamusie co karmicie piersia to podajecie witamine k? bo ja nie wiem karmie piersia a raz dziennie czasem dwa butelka to musze podawac te witamine k?

0208860859.jpg

IZA no pewnie masz rację ale wiesz....

ok jadę do warsawy może se coś kupię i planuję zakupić pas poporodowy trza się wziąść za się bo mi ten zwis zostanie......:-):-):-)

KASIU a cio tam u Cię nie było Cię wczoraj....Maksio spokojny....???

A i dawno nie widziałam MAJI naszej????Ciekawe jak tam Michaś???

ALUNIA dzień dobry:-):-)

Ale Sebastianek słodki:-) mój to nie ssa tylko ciągnie smoka...ale w nocy tylko do usnięcia potem nie chce już....nie chce cały dzień ssać...to i dobrze....ok ja już spadam bo mój czeka na mnie....do później....:happy:

Hej Adulka i papatki milego dnia i udanego zakupu...
ja mojemu chce wepchac na sile smoka by sie znozyl i szybciej zasnol a nie cyca i cyca wola juz czasem co godzine.. a ten zlosnik wypluwa...

ok ja lece na raeas z malym buzka....
0208860859.jpg

Hej Alunia - ale masz fajnego blondaska :) to po mamusi?

Ada - moja Pati nie lubi jak się jej coś za głęboko w gardło wsadza, czy to smok czy sutek, to ma odruch wymiotny... Czasem smoka possie ale krótko, zazwyczaj dzieci wypluwają jeśli nie mają potrzeby ssania. Ja daję smoka gdy widzę, że zaczyna być śpiąca i szuka buzią łapek. Ale ssie krótko i wypluwa to potem już nie daję tylko usypiam.

oK uciekam, goście już jadą.... do potem, paaa. Chyba że ma spacerek uciekniemy bo słonko śliczne...

dzień dobry!!!
moja malateż smoka nie chce ale paluchszki cycka a ja myśle że jednak jepiej smoka bo smoka sie wyrzuci a jak nauczy sie palce ssać to chyba gorzej sama nie wiem, ale znam chłpca 10 lat co ssie palucha brr i już jej wole nauczyć smoka, ale podobno dobrze jest odzwyczajać po pół roku. nie wieadomo co lepsze. Chyba smok az tak dużo z wadą zgryzu nie ma wspólnego tylko geny - moze Kachurek coś wie - moj starszy nie miał smoka - nie lubił a ja nie podawałam - a wade zgryzu ma i nosi aparat - :(

Lene gratulacje!!!!:-)

Iza ja czekam teraz na dzien w ktorym moj maly usmiechnie sie jak Twoja lala bo poki co tylko marszczy czolo wiecznie z deka wkurzony haahhahaha

Asia---smok lepszy niz palce bo jak ssie smoka to woiadomo...ze zgryz moze byc nie tegers ale jak juz lapy wpychac bedzie to jeszcze bardziej szkod narobi bo ten zgryz bedzie o stokroc gorszy niz po smoczku... moj ssal smoka do pol roku a do roku tylko na noc...i ma prostw zabki no moze jeden lekko mu zboczyl hahaale zgryz ma dobry... nawety lekarka mowila mi przy pierwszym synku ze l;epiej zeby ssal smoka niz lapki tam wpychal....

Miałam isc na taras ale zwialam bo os sie roi od zarabania...kwiatki kwitna i tylko slysze jak wszedzie bzyczy fuj nie cierpie tego ...owadow i wogole.... jednym slowem spieprzylam...a zeby na spacer isc to sie nie ubralam jeszcze tak niedzielnie hahaha

kurde po porodzie cos mi sie stalo z cera wypryski mi jakies wyskakuja ale tylko okolice brody boze denerwuje mnie to bo nie lubie czegos miec na buzi nooo i co mam zrobic? lekarstwo bym jakies wziela moja siora ma dobre..i cera jej sie juz po 2 tygodniachpoprawila stosowania ale czy ja moge jakies brac jak karmie piersia????

Powiedzcie mi czy jecie juz smazone rzeczy???? bo ja narazie sie zywie alete serem zoltym topionym szynkamiz indyka... bulkami z maslem... parowkami....zupami chudymi ....w suemi krupnik i rosol tylko haha z surowek to tylko buraczki i marchewka gotowana.... i mieso sama miele i z kurczaka i z indyka i robie takie zrazy ale na wodzie gotowane non stop... a Wy co jecie bo mi sie juz tym zygac chce w kolko to samo o matko.....

A wiecie cos moze o solarium? czy juz moge isc cholera czy mi sie przez te opalanie pokarm nie spali???? lekarki nie ebde pytac bo wiecie jak ci lekarze na to patrza i mordy krzywia zaraz....a po co pani to i tamto a to rakotwurcze...bla bla...wiem ....

A i jeszcze jedno pytanko?

jelsi zjadlabym kapuste teraz to jak dlugo to trawi by malemu nie zaszkodzilo bo ewentualnie w tym czasie podalabym mu sztczne mleko?to taki przyklad? wiecie moze?

reklama
to chyba wszystkie dzieci nie przepadają za smoczkami moja Milenka równiez go nie lubi ale jak już się zassie to nie jest najgorzej tylko często jej wypada i się budzi ale do nocnego usypiania nie używamy smoka izasypia bez to jest ok
Lady ale śliczny ten Twój Sebcio, a co do tej Wit K to niewiem skoro dajesz też butelkę a tam jest chyab zawarta musisz pediatry zapytać czy przy karmieniu mieszanym daje się wit K , a dlaczego karmisz i piersią i mieszanką co jest wskazaniem ?
Izabelinda to jednak chyba skaza białkowa
bo to napewno nie potówki to już przerabialiśmy a wdomu ostatnio tem 20st to nie ma potówek napewno tego jest dośc duzo i na całym ciałku też siępojawiło szczegolnie w rejonie klatki piersiowej i troszkę na brzuszku mam nadzieję ze minie niedługo bo mi jej szkoda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry