reklama

Kwietnióweczki 2008

Ja się melduję wieczorkiem....przyjechaliśmy....wypad się udał....zakupy też...jestem padnięta na maksa a mały marudzi....

MASIU uważaj na siebie...odpoczywaj dużo....

reklama
jednak dalam malej 3 kropelki infacolu, mam nadzieje ze nie wplynie to niekorzystnie na jej rozwój.. ale dzisiaj wieczorek przeszedł nam o wiele spokojniej.. brzuszek nie bolal tylko mala sie denerwowala i wybuchala płaczem ale ten o wiele latwiej bylo opanowac.. pozniej wogole spokojna sie zrobila.. wykapalismy ja i teraz lula :tak: a ja nawet zdazylam sie wykapac..mam nadzieje ze noc przeleci rownie spokojnie..
milej nocki dla wszystkich;-)

An fajny chlopaczek:-)

Masiu tylko uwazaj na siebie:happy:

Kasiak bedzie dobrze:-)

A gdzie reszta:szok:? Kasia, Silka,Maja,Kachurek,Madziujka, Katja,Niania
haaaaaaalo!!! toz to wszystkie kwietniowki wcielo:baffled:

Czesc

ja sie melduje... jestem padnieta prawie caly dzien latalam po sklepach..
u Nas pogoda cudna slonko swieci i jest cieplusio az chce sie zyc.... mam kupe roboty bo od srody mam gosi z Polski... tatus moj przyjezdza i tesciu... oblukac wnuka:-)wiec troche mnie mniej bedzie ale wpadne poczytac .. jak mnie czym zbulwersujecie to nawet moze cos napisze:-D:-Dzartwalam:-D:-D

Gdzie Maja sie podziewa ????

Silki cos nie widac:szok:

Reszte koz caluje

Ledy Sebus jest sliczny:-)

Masia dbaj o siebie

Luckymama.. bedzie dobrze dasz rade nic sie nie martw 6 tyg. zleci szybko i T. znowu bedzie z wami .. Matylda cudna:-)

Adunia calusy :-)

Renia jak Bartolini ?daje czadu..;-)

DOBRANOC.

Witam się z ranka....Pogoda szykuje sie super i ma być ciepełko....:-)

KASIU miejmy nadzieję,że Cię nie wkurzą...:-):-):-) wiesz co ja się też zastanawiam gdzie nasza Majeczka...napiszę do niej potem eska....

Mój synek spał znowu grzecznie pobudka o 1.00 i o 5.00 na papu....oj żeby tak cały czas spał w nocy....może już mu się reguluje po tym mleczku....

Ja też próbowałam podawać INFACOL 1/4 dawki jak miał 8 dni ale bunio go po tym bolał i nie pomogło mu to w ogóle wręcz przeciwnie... widać nie dla niego ten specyfik....

hej ;)

az Wam zazdroszcze moj mnie budzi co 1,5 godziny na jedzenie w srodku nocy mowie se a tam zrobie eksperyment podam mu sztuczne mleko i zobacze ile na nim przespi i co?? tak samo jak na moim tylko 1,5 godzinki...i to jeszcze z przerwami bo sie czasem wierci szok...a ma juz 3 tygodnie to normalne?????

Ada co tam ciekawego kupilas? masz ten juz pas?

Renia jak ty to z Kasia robicie tyle dzieci dom na glowie???wezcie sprzedajcie mi troszku tej waszej energi ;)

Kasia mow co chcesz ale Maksiu to cała mamuska ;)

Masiu uwazaj na siebie to nie zarty.....

milego dnia:-)

dzien dobry
Ada daj znac jak ten pas, moj brzychto tak wisi że tez by pas sie przydał

no i se popisałm już moja księzniczka nmie wzywa, a moze poleży chwile sama...
ja disiaj spałam do 10 ,00 i sie wyspałam mykam do niej
pa pa

hej.
spoko kobiety uważam na siebie, zresztą dostałam coś w rodzaju gorsetu i nie za fajnie się w tym chodzi więc zrobiłam sobie na kanapie miejsce do wylegiwania, Leos w kołysce blisko, jak trza to go karmię gorzej z przewijaniem ale daję radę. Koło południa przyjedzie babia to mi trochę pomorze.
A musiałam wracać ze szpitala do domu bo W. nie dostał wolnego a przecież Leo sam zostać nie może.
Trochę nie wiem co z chrzcinami bo wypadają w najbliższy weekend, ale teściowa mówi że mam się nie martwić, bo to w końcu ona to wymyśliła.

A co u was??? gdzie reszta mamuś??

Dziewczyny to doradzcie mi z tym mlekiem sztucznym????ktore najlepsze no? takie syte i takie by kolek tak nie mial??????????????????????????

Własnie uspiłam go i lezy w lozeczku..... i jak zwykle nie wiem za co sie mam zabrac obiad mam na 2 dni juz zrobiony takze spoko...tylko chata w nieladzie.....

jeju wpadlam na takie cos by nie podawac malemu co 1,5 godziny jedzonka tylko jak juz zacznie jeczec to podac mu herbatke albo starac nauczyc sie mu smoka zapodawac i tak rzetrzymac do 3 godzin by potem jadl regularnie i sycie i duzo...a nie dojada se na raty.....

Wy tez tak duzo jecie jak ja??? kurde ja mam zoladek w wielkosci kuli ziemskiej chyba... normalnie bez dna.... i jak tu schudnac nie no od jutra sie odchudzam naprawde musze mniej pieczywa jesc bo przyznam sie wam szczerze ze potrafie w ciagu dnia sama zjesc niemal ze caly bochenek..ciemnego...dajceice wiary? serio...

widze ze naprawde pochlonely nas obowiazki nad maluszkami ;)

Czy Wy jezdzicie z Waszymi pocuiechami juz wszedzie? bo ja tak po sklepach laze i po rodzinie i nie wiem czy to dobre.... no ale nie mam z kim malego zostawic niesety.....

Dzisiaj maz kupil mi kwiatki na okna i na taras surfinie...i bde se wsadzac je do doiczek tazke robotki amm troszke....w ogrodku rowniez ;) moze te plany wypala....

glupio tak pisac samej do siebie...teskno mi za czasami w ktorych nadawalysmy jak turkawki ;)

reklama
Hej kobietki - turkaweczki :))

Ja dopiero teraz wpadłam bo mąż się w nocy bawił kompem i jakieś ubuntu z płytki zainstalował i nie chciał mi się windows właczyć. Ale wpadłam na to, żeby płytkę wyjąć i poszło... tyle że dopiero teraz na to wpadłam.

Za długo nie popiszę bo Pati nie śpi tylko gada do siebie z łóżeczka... jak włączy syrenkę to lecimy na spacerek :)

Jak Wam minął majowy dłuuugi weekend? Mam nadzieję, że spokojnie i wypoczęłyście?

Lady turkaweczko - ja też dużo jem i już nie zawsze najzdrowiej, wczoraj chłopaki namówili mnie żebym zrobiła domową pizzę :)) Obydwóch potem brzuchole bolały a mnie nie hehe. Pati też przetrwała łakomstwo mamusi :) bez bólu.

Ok marudka moje słonko to uciekam, potem dopiszę resztę...papatki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry