reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witam Wszystkie Kwietniowe Mamusie. Mam Wielką Prośbę Do Was !!!!!!! Mieszkam W Anglii I Termin Porodu Mam Na Listopad :-) O Ile Mi Wiadomo To Niepodaje Sie Tutaj Dzieciom Witaminy D3. A Moja Prośba Brzmi Czy Możecie Zapytać Sie Pediatry Czy Mogę Podawać Sama Tą Witaminę Boję Sie żebym Nie Zrobiła Krzywdy Maleństwu. Dziekuje Z Góry Za Wszystkie Informace. Pozdrawiam:-)

OLINDA ja nie sądze,że krzywdę zroisz dziecku je sie podaję i myślę,że spokojnie mozesz podać takie moje zdanie....jak będę u pediatry to się zapytam ale wydaję mi się że powie to samo...

u nas ok tylko na wekend pojechalismy do moich rodzicow a w cZwartek mialam takie urwanie glowy ze nie zdazylam wam o tym p-owiedziec:) ja jestem dalej spuchnieta i nie karmie juz piersia:dry::no: mam troche lekow na nogi, cisnienie i na wzmocnienie miesnia sercowego <wow> bo mialam strasznie wysoki puls i dalej mam:dry::no: a Michalkowi zmienilismy mleko na Nan HA Sensitive dla dzieci z kolkami i przeszlo mu narazie dzieki bogu:tak::tak::tak:, bo pediatra powiedziala ze jak bedzie duzo ulewal inie bedzie przybieral na wadze to bedzie musial jechac do szpitaqla na badania:baffled::no: ale je i apetyt mu sie porawil bo zjada wiecej:laugh2::-D:-D

MAJECZKO aby się ułożyło:tak::-)

no mój się wykąpał papusia ciekawe czy będzie mi śpioszkał...no cóż czas pokaże...a co Was dziś tak mało.....pogoda piękna pewnie spacerki a i dzieciaczki pochłaniają na pewno czas....

KACHURKU uroczy synuś:-) a jak się fajnie zasłania mój tak śpioszka sobie właśnie zasłania się i tnie komara.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry