reklama

Kwietnióweczki 2008

hej hej
jak tam Wam się dzionek zaczyna?
ja dziś mam patronaż pediatry w końcu...muszę jeszcze ogarnąć troszkę drobiazgów w domku ...
wpadłam tylko dodać suwaczki i linka z pierwszymi fotkami dzidzi, potem może dodam kolejne...jak któraś chce zobaczyć to zapraszam do galerii
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku,dziękuję za ciepłe słowa i gratulacje!!!!Wam też gratuluje kochane!!!!!niech nam się pociechy dobrze chowają
Miłego dnia!!!!:happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
witam

oczy na zapałkach.od 1 w nocy nie chce mi spac spokojnie..buntuje sie cos.......je jak dzika i ulewa..ech...gdyby tak mozna było zrozumiec o co dokladnie chodzi...........

hej.
Ale mamusie zajęte, że tak pusto:nerd:
Leoś się najadł i miał gdzieś spanie oczy szeroko otwarte i się gapi. Ciekawe jak on widzi ten świat. No ale w końcu świat jest taaki męczący, że się odpłynęło:-) a mamusia może sobie posłuchać muzyki, wypić kawkę (prawie jak kawa bo zbożowa) i podumać:-D
Kachurku ładnie to tak Iwo krzyczy a ty go fotografujesz:-D:-) aż się chłopaczek zasłonił.
Maju najważniejsze, żeby Michaś się zdrowo najadał, a ty żebyś była zdrowa.
Anekha dzień dobry.
Aduś pozdrawiam, jak twoje dziecię??

Madziujka jeszcze trochę i będzie lepiej, rozmawiałam wczoraj z moją koleżanką mamą Stasia ma już 3miesiące i Kas mówi, że już się dogaduje z synkiem, wie jak płacze na jedzenie, wie co zrobić by w nocy po karmieniu szybko zasnął, no a malutki z dnia na dzień dłużej czasu spędza na oglądaniu świata.

no to ja wam pokażę jak mój synek się uśmiecha i też potrafi powiedzieć mama spadaj:rofl2:

Hej słonka kwietniowe!

Ja też dzisiaj muszę lekko powieki podpierać... ale nie przez Pati, tylko przez męża co w nocy do 2 rozkręcał komputer, Pati też przy okazji obudził, a mogła znowu spać do 4 jak poprzedniej nocy gdyby nie te hałasy... A potem co godzinę, jakby się umówili: syn ze złym snem o robaku, pies warczący na kogoś kto łaził po klatce, nawet chomikowi odbiło i zaczął trząść całą klatką, nie wiem co on tam robił. No a potem znowu Pati... Rano wstałam jakby mnie koń w głowę kopnął, ale już troszkę odespałam korzystając, że Pati też zmęczona. No ale nie powinnam narzekać, to pierwsza taka nocka od dłuuugiego czasu, opieprzę męża, wygonię psa do syna, chomikowi zmienię klatkę a samej sobie wystawię namiot na trawniku pod oknem... mąż mi będzie Pati spuszczał w koszyku tylko na karmienie :)))

Jak tam u Was z pogodą? Bo u mnie słońce daje czadu aż bym wyleciała z domu gdyby nie to, że nadal siedzę w koszuli nocnej ;) A rano było dość chłodno, zabierałam mężowi kołderkę...

Masiek - Leonek faktycznie maluszek, ale nie widać było tego na zdjęciu z Twojego podpisu, dopiero jak napisałaś jego wymiary i dałaś to zdjątko to widać...

Kachurek - ale fantastyczne stópki i paluszki u nóżek ma Iwo :)) cudo!

Anekha - pozwól, że ja także pogratuluję córci :) Niech się zdrowo chowa :) A to zdjęcie na którym ma 4 dni - zauroczyło mnie, cudeńko słodkie.

Majeczka - życzę dużo zdrówka i sił... oby Ci się szybciutko po tych lekach poprawiło.

A resztą dziewuszek i dzieciaczków pozdrawiamy serdecznie i miłego dnia życzymy z Pati. Ona teraz leży z łóżeczku na brzusiu i zasysa piąstki... i ziewa to pewnie znowu spać pójdzie... a ja sie ogarnę i mieszkanko też jak co rano.

Oooo! Właśnie zauważyłam, że mojej córeczce stuknął miesiąc i przestała być noworodkiem a jest już niemowlaczkiem :) Co to zmęczenie z ludźmi robi... Idę ją wycałować :)))

HEJ MASIU!!!!!Synek w miarę od rana marudzi i nie może cos usnąć ze mną tylko gorzej...

IZA gratki z okazji miesiąca.....

ANEKHA piękna córeczka - super fryzura :))

Iza - wow już miesąc - buziaki od cioteczki Asi

Masiek dzisiaj doczytałam o Tobie - gratki za studia i trzymam kciuki by wszystko się pogoiło.

Moja mała też nie śpi dzisiaj co chwile się budzi i niestety nauczyłam ją usypiać na moim brzuchu i nie chce zasnąć w łóżeczku :((

Dzięki kobietki kochane :) dziękujemy razem z Patrysią.

Asiu - możesz jeszcze ją tego oduczyć, to kwestia 2-3 dni i będzie spała jak aniołek w swoim łóżeczku :) trzeba tylko konsekwencji. Jeśli będziesz ją trzymała na brzuszku jak będzie zmęczona i odkładała do łóżka zanim zaśnie, i tak w kółko i w kółko, do skutku to szybko się przyzwyczai do zasypiania w nim. Dzieci szybko się uczą :) Powodzenia - trzymam kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry