kasiak_81
Zaangażowana w BB
czesc wszystkim :-) moja mala tak purkala w nocy jak nigdy. tylko od 5 spi tak troche niespokojnie.. co 1 -1.5 godz. budzi sie i chce papu, zauwazylam ze strasznie lyka powietrze przy ciagnieciu cycka, pozniej ja odbijam, potrafi z 3 razy beknac, zasypia i budzi sie po godzinie, podnosze ja a ona znowu beka. wydaje mi sie ze dobrze ja przystawiam, taki lakomczuch z niej i szybko szybko by chciala a tak sie nie da. nalyka sie powietrza i pozadnie najesc sie nie moze.. kiedy to sie skonczy.. mogaby juz miec z 3 miesiace, ponoc te pierwsze sa najgorsze
zobaczymy jak to bedzie pozniej.. jak juz spac nie bedzie chciala 20h na dobe :-)
zobaczymy jak to bedzie pozniej.. jak juz spac nie bedzie chciala 20h na dobe :-)
porażka fu....byłam w aptece i planuje tez se kupic mustele ten krem po porodzie na rozstępy i blizny drogi 100zł ale muszę....

choć według niego nadal jestem miła i słodka
ale czytałam ostatnio że takie maluszki nie mają pojęcia o swoim ciele i dlatego jeśli noworodek jest drażliwy i nie potrafi zasnąć dobrze jest go w tedy opatulić tak by nie mógł wywijać rączkami wtedy się nie rozprasza i łatwiej mu zasnąć. Co się na moim hrabim sprawdza jak najedzony, przewinięty i opatulony zasypia a i jak ma spać z pola widzenia muszę pozabierać mu wszytko co kolorowe.