Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kira ładna córeczka:-):-):-)
Alunia mój ma kolke po d3 dostawał devikap i vigantol i kolkował po tym okropnie....darł się w niebogłosy....
wiecie co nie dałam mu wody jak kazała ta peditra tylko mleko a ten zjadł przed 18 potem przed 21 znowu i puścił pawia po tym dodatkowym karmieniu i mam nerwy bo pewnie się w nocy wcześniej obudzi nooooooooooooooooooo i co....ech spróbuje od jutra dać mu co równe 3 ale mniej wyjdzie 5 karmień a tak jadł więcej co 3i pół dla mnie to bez sensu ale co by nie było że nie słucham poleceń spróbuję a nie dostanie wody tyle tylko mniej.....na razie śpi po szczepienu tempertury nie ma...ale dałam viburcol na noc zoabczymy jak to będzie.....
NiaNiu wszystkiego najlepszego dla synusia!!!!!
KASIU ty kozo gdzie znikłaś znowu.........
a mały przed 9.00 się pewnie obudzi to trza korzystać........
odstawiłam przeszło...ludzie jakiś delikatny on jest
Kira ładna córeczka:-):-):-)
Alunia mój ma kolke po d3 dostawał devikap i vigantol i kolkował po tym okropnie....darł się w niebogłosy....
Ala Sebcio moze dlatego je tak mało bo to mleko jest nie dobre a moze sie przyzwyczail do słodkiego, bo nan był słodki....
nam lekarkakazala mieszac najpierw mleko, jedna miarka bebilonu potem dwie zeby maly sie przyzwyczail do innego smaku bo gdyby odrazu zaczalpic bebilon to moglby niechciec go jesc bo jest niedobre (tak jak nutramigen).... i teraz zjada po 120ml 5 razy czasem 6....
Maksio naprawde rosnie jak na drozdzach Ci )
to se pospałam dzis aż całe 4 godziny...