Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Adus ja podaje probiotyk Dicoflor .. nie wiem czy trzeba ale napewno nie zaszkodzi moj Maks mial sensaje kupkowe przez ta skaze i dlatego tez go brzuszek bolal .. teraz jest juz super;-)o może dlatego wczoraj se rzygnął.....
mój właśnie gada do zabawek i sie uśmiech i macha rączkami i nóżkami...hehehe....a mama obok na kompie....jak podrośnie to będziemy się bic o kompa....
no ja nie daję priobotyku ale nie wiedziałam,że trzeba dawać ???Trzeba???
hej.
o kozucha wróciła i od razu weselej:-)![]()
zaraz wrócę tylko się ubiorę bo latam w bokserkach moje W. a za niedługo przyjedzie kurier z psią karmą.
gorzej że czasem mała pada po karmieniu jak kawka a czasem oczy jak 5 zł i za cholre nie chce sie ululać 
nie wiem jak opanować to psikanie z piersi
przy jednym odciąganiu cała pielucha tetrowa mokra aż kapie
szkoda mi tego mleka, ale wiem że jak spuszcze do butelki to i tak sie predzej czy poźniej wyleje 

ale jeszczemoja rączka gdzieś tam z tyłu za główką na wszelki wpadek czeka, bo czasem małej zachwieje sie ;-) ale też już z dnia na dzień widze jakieś malutkie postępy, nowe rzeczy
a Leon popatrzył na kuriera, zrobił usteczka w podkówkę i ryk. uprzejmy pan próbował zagadać hrabiego ale niet wnerw na całego. 
Laseczki z poznania, trabia w tv że u was jakis wyciek chloru w okolicach szpitala na raszei, czy cos dokładnie nie słyszałam. Ale może podrażniać drogi oddechowe.
ale daleko ma teraz tam, ja już prawie jak z nie z poznania, bo w Swarzędzu teraz mieszkam
i stał z rozłożonymi rękoma zamiast starać się pomóc jakoś.... ech...