Adus fajnie ze tak Ci je ja nie weim jak to u mojego jest bo on przewzznie je 70ml i srednio 5 karmien ma tylko w ciagu doby .... co mi daje 350ml dziennie a przybral w ciagu 5 dni 350 gram nie wiem jak to zrobil i malo pije a kupki robi codziennie.... dobrze ze przybiera.....;wiecie co piepeszę plan bedzie dostawał na żądanie dziś zjadł o 9.30 bo spał i co mam go budzić i uwaga........................wszamał aż 160mljestem w szoku bałam mu się dać owszem ulał ale mniej niż wczoraj i bądź tu mądrym i pisz wiersz....cóż zobaczę o której dostanie zechce za 3 godziniki dostanie jak za więcej dostnie za więcej nie mam zamiaru mu wciskać na siłę i trzymać się godzin jak chora...meczy mnie to i jego pewnie też....zrobię tak jak mówiła KASIA....bo sama nie wiem już co robić....tylko nie dostanie tak dużo bo to chyba za dużo patrzać na to co jadł zawsze.....ale dziś gooooooooooooooooorąco na dworze.......
Masiu oby nic nie bylo.......trzymam kciuki....
Ja juz w domku po fatalnym meczu wczorajszym hahaha tak sie z rodzinka przygotowalismy na ten mecz a to 2 do 0 szkoda ;/buuuu
Izunia dzieki za czcionke hahahahahah
Anrusku Tobie tez dziekuje za info ...ale niesety nawet u rodzicow nie maialbym jak tego odczytac...ale nastepnym razem jak bede to tam pogrzebie i moze dzieki Tobie dojdzie ich komp do ladu bo mnie wkurza......
Naniu ja Ty dajesz se rade z takim planem dnia maluszka Twojego szok ja bym sie pogubila normalnie....
Mój maly poszedl spac wczoraj kolo 22 a wstał dopiero o 6;30 a pobodka miedzy czasie ale tylko na karmienie bez otwierania oczek kolo 2;30 i teraz o 7 rano.... tazke laseczki pospalam...ale wyobrazcie sobie ze bidulek dostal po tych antybiotykach plesniawki...boze dobrze ze szybo zauwazylam to poszlam szybko do apteki kupilam preparat i schodzi juz ale biedny sie nacierpial nie chcial jesc a glosny byl mowiem wam to bylo w sobote...jeju plakalam razem z nim ... do lekarki mialam isc ale jak mu juz schodzi a ja ciagle smaruje mu to na smoczka daje to chyba juz isc nie musze bno nie??? jak myslicie????
Co to byl za weeken grilek...opalanko....no kurde fajnie bylo... tylko przytylam chyba ze dwa kilo u tej moejej mamy nooo

I Dzien Dobry Wszystkim

lubi spać na lewym boku ale w wiekszości sie przekręca na prawy....i dalej bunt nie chce na brzuchu i łba podnieść drze się i buntuje ale pionowo jak trzymam ładnie potrafi główkę podtrzymać około 10-15 sekund oczywiście mama asekuruję.....