reklama

Kwietnióweczki 2008

wiecie co piepeszę plan bedzie dostawał na żądanie dziś zjadł o 9.30 bo spał i co mam go budzić i uwaga........................wszamał aż 160ml:szok::szok::szok: jestem w szoku bałam mu się dać owszem ulał ale mniej niż wczoraj i bądź tu mądrym i pisz wiersz....cóż zobaczę o której dostanie zechce za 3 godziniki dostanie jak za więcej dostnie za więcej nie mam zamiaru mu wciskać na siłę i trzymać się godzin jak chora...meczy mnie to i jego pewnie też....zrobię tak jak mówiła KASIA....bo sama nie wiem już co robić....tylko nie dostanie tak dużo bo to chyba za dużo patrzać na to co jadł zawsze.....ale dziś gooooooooooooooooorąco na dworze.......
Adus fajnie ze tak Ci je ja nie weim jak to u mojego jest bo on przewzznie je 70ml i srednio 5 karmien ma tylko w ciagu doby .... co mi daje 350ml dziennie a przybral w ciagu 5 dni 350 gram nie wiem jak to zrobil i malo pije a kupki robi codziennie.... dobrze ze przybiera.....;

Masiu oby nic nie bylo.......trzymam kciuki....

Ja juz w domku po fatalnym meczu wczorajszym hahaha tak sie z rodzinka przygotowalismy na ten mecz a to 2 do 0 szkoda ;/buuuu

Izunia dzieki za czcionke hahahahahah

Anrusku Tobie tez dziekuje za info ...ale niesety nawet u rodzicow nie maialbym jak tego odczytac...ale nastepnym razem jak bede to tam pogrzebie i moze dzieki Tobie dojdzie ich komp do ladu bo mnie wkurza......

Naniu ja Ty dajesz se rade z takim planem dnia maluszka Twojego szok ja bym sie pogubila normalnie....

Mój maly poszedl spac wczoraj kolo 22 a wstał dopiero o 6;30 a pobodka miedzy czasie ale tylko na karmienie bez otwierania oczek kolo 2;30 i teraz o 7 rano.... tazke laseczki pospalam...ale wyobrazcie sobie ze bidulek dostal po tych antybiotykach plesniawki...boze dobrze ze szybo zauwazylam to poszlam szybko do apteki kupilam preparat i schodzi juz ale biedny sie nacierpial nie chcial jesc a glosny byl mowiem wam to bylo w sobote...jeju plakalam razem z nim ... do lekarki mialam isc ale jak mu juz schodzi a ja ciagle smaruje mu to na smoczka daje to chyba juz isc nie musze bno nie??? jak myslicie????

Co to byl za weeken grilek...opalanko....no kurde fajnie bylo... tylko przytylam chyba ze dwa kilo u tej moejej mamy nooo :-D

I Dzien Dobry Wszystkim ;)

reklama
Iza bidna babcia..... najabrdziej szkoda mi dzieci i staruszkow jak co sie dzieje....

Wlasnie maly mi zasnol.... byl tylko 40 minutek na czuwaniu.....

Jeju jak mi sie podoba ten widokPolskiej wiary w naszych Pilkarzy...wszedzie flagi na okach....przy samochodach...czaopki na glowach ....szaliki nie no suoper sama mam taki zestawik wraz z familiada hahah nie no jechalismy wczoraj maz pomimo iz mamy 2 flagi na aucie..to szailki wystawil za okenm jak jechalismy to tak fajnie powieiwaly.... nie no wszys trabia ajk sie miajaj nie no emcje byly ale opadly na m,eczu niestety nieudanym...

Dzień dobry wszystkim...

ALUNIA mój żre więcej jak Sebastianek a przybywa mniej:-) no cóż lepsze przemiana materii.....

MASIU co z Leosiem????

My wczoraj byliśmy w łodzi było fajnie ale kibice tam szaleli na ulicach...

Bry bry Wszystkim

Piękne słoneczko za oknem aż się chce życ:-)

Masiu daj znac co z Leonkiem!

Kobitki za mną przespana noc, Jeremi zasnął o 20:30 i pobudka o 3 a potem o 7 i teraz znów spanko. Tak to ja rozumiem:-)

Jak czytam ile Wasze dzieciątka jedzą to Jeremi to jest po prostu głodomor:-)zjada 120ml i jeszcze Mu mało a jak się odbije to znów mógłby jeśc:-)i tak 5-6 karmień.
Iwonko daj znac co z fryzjerem:-D
No a mąż mój jedyny hahah o 7 już na budowę pojechał bo mają nam dziś gaz do domu dociągac a przed nami wielkie zakupy tzn urządzanie środka aż się boję no i musimy "sprzedac" Jeremiego bo On na sklep się nie nadaje-tylko wejdziemy a On już w ryk coś nie służą chyba Jemu:-DA najbardziej się boję że nam kasy nie starczy ehhh
No a w ogole to małż mój po operaji i w domu miałam przez kilka dni ciszę bo miał wycinane polipy z krtani więc ma zakaz mówienia ale już nadaje wytrzymac nie może:-)

no to buźkam Was ciepło:-)

An - a nie kusiło Twojego mężusia, żeby się wydzierać podczas oglądania meczu? Bo mój tak ryczał że musiałam Pati wynieść do pokoju Dominika, bo nie mogła spać i płakała. Ja rozumiem krzyk, że jest gol, ale jak nie ma gola to po co się podniecać hihihi :))
Dobrze, że Jeremiaszkowi apetyt dopisuje, pewnie rośnie w oczach mamusi?

Dzień dobry!

My już po imprezach! Chrzciny za nami, mała wmiare, ryk chwilami straszny ale jak ksiądz mówił ze sobie pospiewała :0 Później impreza łączona na chrzciny i komunię, bardzo fajnie było. Bałam sie bo duży zlot: z dziećmi 45 osób było, najpierw objad i kawa w restauracji później wszyscy na działkę pojechaliśmy nad jezioro do teściów (a catering z knajpy) i tak bipka sobote i niedzielę. mała padła wieczorem i całą noc spała - pierwszy raz- od 10 wieczorem do 6 rano (myślałam że piersi mi eksplodują - normalnie dwa karmienia ominęła).

Pierwszy raz tak było ze inni zajmowali sie małą (ciotki, dziadki). Najpierw żle mi z tym było ale z drugiej strony poczułam luzik, że sobie mogę spokojnie porozmawiać ze znajomymi, zjeść nie w biegu ale na spokojnie, po prostu odpoczać. ale też sie zaraz za mją maludą stęskniłam.

Buziole dla Was na poczatek dnia i zaraz sobie poczytam co u Was.. no ale już słysze ze sie grzebie:baffled:

czesc cioteczki!!!
Rzeczywiście pogoda dzis typowo spacerowa!!! a ja muszę pojechac do pracy na jakąś godzinę, buuuu
Iza, to miałaś wczoraj dzien pełen wrazeń, nie ma co, ale takie to nasze zycie zagmatwane, użalamy się nad swoim losem do czasu, kiedy nie zauwazmy, ze inni mają wieksze problemy i wtedy przychodzi chwila refleksji, ufff jaki filozof ze mnie, szkoda, ze sama nie jestem taką optymistką.
dzięki ciotki za zaproszenia na naszej klasie i miłe komentarze :)
Kupiłam hani cały zastaw kosmetyków Niwea, a prawdopodobnie jest na nie uczulona, po czasie dowiedziałam się, ze niestety kosmetyki dla dzieci z tej firmy bardzo uczulają:crazy:
Uciekam na zakupy, bo Hanka rosnie jak na drozdżach i nie mam juz w co jej ubierac.
Masz rację Izunia, ze Polska przerżnęla z HUKIEM!!!! ale za to ROBSON dał wczoraj popis, ze mój Jarecki az się popłakal!!!!

ASIU super,że się imprezka udała.....:-):-):-)

AN mój Amirek tak samo je zawsze jadł 6 karmień po 120ml a teraz 6 po 130-140ml albo właśnie beknie po 120ml pochodzi u mamy na rękach 20minutek i się drze i doje 30 i cisza więc tak se ostatnio życzy na raz nie zje bo to łapczywie ciągnie i się zapowietrza łakomczuch jeden....:happy::rofl2:

a zauważyłam,że mój mały w większości śpi na prawej stronie i mu się główka bardziej płaska z tamtej strony zrobiła:baffled::nerd: lubi spać na lewym boku ale w wiekszości sie przekręca na prawy....i dalej bunt nie chce na brzuchu i łba podnieść drze się i buntuje ale pionowo jak trzymam ładnie potrafi główkę podtrzymać około 10-15 sekund oczywiście mama asekuruję.....

Hej Laski moze macie ochote posluchac mojego faszu w pisence dumka na dwa serca Efyty gorniak z zeszlych wakacji??? polewka a co tam hahahahahahaha 0 ta w balym to ja i ta co slychac to ja bo siory nic nie slychac bylo....... ;) milego ogladania tylko nie nabijajcie sie zbyt dlugo ;):-D

Wrzuta.pl - Lajla

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry