A
ada04
Gość
ALUNIA spoko spoko fajnie wyszło:-):-):-) u mnie ciepełko ale wiatr i znowu nie wiem jak małego ubrać.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-) 
i to takie fajne
i mężowi też letnie zniknęły i gdzie one mogą być
ja myśle że ktoś nam zwinął, bo mamy taki korytarz na klatce, za szybą i tam zamknięte, ale może do sąsiadów ktoś przyszedł i sie skusił na nie wychodząc
no bo nie mam innego wytłumaczenia...
a teraz jak nawet leży na brzuszku to raczej śpi, choć sama potrafi przewrócić głowke na drugi bok ale jakoś jej nie podnosi. Ja leży u mnie do odbicia to ją trzyma w górze, albo jak ją trzymam pionowo to już sama trzyma często no i nie wiem czy sie martwić czy nie 
dopero zauważyłam że na naszej klasie są dodawne komentarze do zdjęć
Dziękuje za miłe komentarze :-) JAk znajde troszku czau to też sie w to pobawie a tymczasem bede zmniejszała fotki małej żeby tu wam powklejać pochwalić się swoim cudeńkiem
no i też rodzicom musze wysłać i kurcze musze po 1-2 wysyłać bo jak więcej to mimaile zwrotne przychodzą kurna i dużo czasu zabiera takie wysyłanie 
nikt Agusi nie powiedział złego....
on napewno chce w tym wszystkim uczestniczyć choć pewnie może ci jeszcze wypomnieć że cie nie było albo troszke stroić fochy ale daruj mu to bo pewnie dużo go minęło
cieszcie się swoją rodzinką :-) trzymam kciuki !