Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie wiem tylko czy takie jest lepsze to 3D czy pójść na 2D??????????
no i wyniki badań mi się poprawiły:-)

ogolnie dzien u mnie nawet dobry pomimo tego ze wyszlam na zakupy i mi sie slabo zrobilo na co moja 13 latnia corenka powiedzial ze to ze starosci :-)nic tylko lac po lbie :-):-)wlasnie robbie bigosik bo mi Slilka smaka wczoraj narobila ...no juz prawie koncze ten bidzis:-)zaraz bede wsuwac .Madziulka wracaj do zdrowia i szybko do Nas na forum, bo smutno bez Ciebie..kiss lasencje ide do kuchni mieszac te kapusciane cudo:-)

a ja byłam po 15 

Jutro znowu do tego durnego szpitala muszę jechać... Blee... Za to odebrałam wyniki z moczu i krwii. W moczu jak zwylke liczne bakterie, a morfologia nie wiem czy dobra, bo się nie znam 

, ogólnie czuję się jakbym miała mega kaca, dobrze że dzień się kończy.
mogą człowieka z równowagi wyprowadzić współczuje jazdy na darmo.
powiedział, że pyszny
Coś Mu ostatnio wszystko smakuje
Ciekawe dlaczego ??
;-)
;-) Mała żatrownisia
Ah... te dzieciaki
Wesoło z Nimi... A Ty to już będziesz miała super wesoło z trójką ;-)
Ten półkoprzewijak też super, ale ja niestety nie miałabym gdzie go wstwić, bo mam już komódkę do dziecinnego pokoiku... Dlatego przewijak będzie na łóżeczku
Ja też sporo piję... Soczków i wody oczywiście
żeby nie było ;-) Ostatnio sokowirówkę kupiliśmy i sobie ze świeżych owocków wyciskam soczki... Pychotka 
Ja idę na takie 19-tego listopada :-)
i do Nas